REPLICA ONLINE CONSTANTA

17° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Chiar dacă Nădrag nu mai e primar la Hârşova, Chiriţă continuă să îi facă reclamaţii

Chiar dacă Nădrag nu mai e primar la Hârşova, Chiriţă continuă să îi facă reclamaţii

Replica API 15 ianuarie 2018 | 19:41 321

Război şi în primărie, război şi în afara ei

Război şi în primărie, război şi în afara ei

Războiul dintre foştii primari ai oraşului Hârşova, Tudor Chiriţă şi Tudor Nădrag, continuă chiar şi după ce aceştia au plecat din primărie, fiecare cu drumul lui. Primul dintre ei face ce face şi mai găseşte câte o chichiţă, motiv pun să-i mai facă o plângere penală celui de-al doilea care, în opinia sa, îşi vede de treaba lui şi îi mai aruncă, la mişto, indirect, câte o vorbă, pentru a „rupe lanţul”. Aşa cum s-a mai întâmplat şi altă dată, liberalul Chiriţă i-a făcut lui Nădrag o plângere penală la Parchet, iar procurorii au emis o rezoluţie de neîncepere a urmăririi penale (NUP) faţă de Nădrag. Urmarea a fost firească: Chiriţă a atacat plângerea NUP la Tribunalul Constanţa, la începutul lunii noiembrie a anului trecut, iar dosarul se află pe rolul Tribunalului Constanţa.

Contactat în legătură cu acest dosar, Nădrag, care în prezent este şeful Agenţiei pentru Protecţia MEdiului Constanţa, ne-a precizat că totul are legătură cu alegerile locale din 2008, când a fost ales primar al oraşului Hârşova, în defavoarea lui Chiriţă, care a pierdut.

„Mi-a făcut multe plângeri şi îmi face în continuare. Nu m-a iertat niciodată că l-am învins, atunci, la alegeri, când l-am detronat. Face în permanenţă tot felul de reclamaţii. Asta e, sunt unii oameni care nu ştiu să piardă. M-a reclamat ptr orice, că aş fi modificat liste electorale, că aş fi mituit colegii etc. Până să interzică Curtea de Conturi, toate primăriile mai dădeau câte un spor la salariu pentru angajaţi, mai ales că salariile erau mici la bugetari. La un moment dat, s-au interzis aceste sporuri, iar Chiriţă reclamă că i-am mituit pe salariaţii primăriei, prin aceste sporuri. Dar aşa se dădeau atunci, fiecare primărie dădea după posibilităţi; când noi dădeam sporuri de 200 de lei, alte primării dădeau 400-500 sau chiar 1000 de lei. Aşa era permis atunci, apoi s-a interzis să se mai dea. După care legiuitorul, văzând că au rămas primarii încărcaţi cu sarcina asta, că, vezi Doamne, de ce au dat, s-au dat două Hotărâri de Guvern prin care i-au graţiat pe salariaţii respectivi, ca să nu mai dea banii înapoi. Dar sunt tot felul de prostii, iar acum unii nu au ce face decât să facă reclamaţii”, ne-a declarat Tudor Nădrag, fost primar al oraşului Hârşova, actual director al Agenţiei Judeţene pentru Protecţia Mediului.

În ceea ce priveşte plângerea NUP formulată de Tudor Chiriţă împotriva rezoluţiei procurorului, instanţa urmează se pronunţa pe data de 22 ianuarie.

Daniel ALBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tot trancaniti tot latrati ce pula mea mai vorbiti mai fraieriilor va mai aduceti aminte cit a furat Chirita Ionel aha ati uitat ca indatorat Orasul nostru ati uitat mai Imbecililor acum sa vedeti pe actualul ce Dracu face ca si asta e VS Chirita se cearta ca la usa cortului si isi fac reclamatii cum ai facea si lui Nadragel ce mai tot va futeti atita n-ati vrut Referendum stati in libertatea pulii Tilicarii i-au oamenii cu forta ba la spital ba la bal voi suntetiii Orbiiii ma Treziti-va la realitate pina nu e prea tirziu vedeti-va gunoiul din ochiii si dupa aia latratii in pula mea .
0
0
Si Nadrag si Chirita au dat zeci de miliarde de lei parazitilor de calugari de la manastirea de langa Harsova , care au facut constructii ilegale intr-o arie protejata . Nemernicii , nu au finantat nici scolile si nici spitalul , sau protejarea siturilor arheologice ... Ramane o intrebare retorica : cati bani au venit paraindarat pentru amandoi , dar si pentru papagalul primar actual -asta cu blondele de pe varianta !
1
2
sunt amandoi niste mizerabili...care ii fac jocul lui nebunu de Ionescu.
0
2
Nu se mai satura Chirita
2
0
Lui Nadrag ii vor cadea nadragii pana la sfarsitul delegatiei de 60 zile.Si atunci il va ajuta iarasi partidul sa-i ridice ca altfel il trage curentul si face prostata.Ca la varsta lui e predispus! Hahahahaha
3
1
pentru pacalitii, cred ca mai degraba esti un pacalici. Cat despre Chirita, are si el o activitate, deh...
3
1
Ionescu a venit in campanie cu un teanc de hartii si ne-a mintit ca s-a furat la Primarie, ca ia apa de la RAJA si noi fraieri l-am crezut si l-am votat. Pacat ca nu sunt alegeri mai repede sa reparam greseala.
2
3
LUI FB MANAGERUL DE SPITAL CE SPOR I-AI DAT RUSINE CA NICI TU NU AI STIUT SA PIERZI IN FATA LUI IONESCU
3
1
Nici acum nu sa terminat ?
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218