REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
15.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Chiforeanu: "M-am inscris in PDL pentru ca nu am cum sa fiu cu brazilienii"

Chiforeanu: "M-am inscris in PDL pentru ca nu am cum sa fiu cu brazilienii"

Replica API 26 octombrie 2010 | 00:00 235

Fostul pretendent la Primaria Constanta din partea ecologistilor,

Fostul pretendent la Primaria Constanta din partea ecologistilor,

Florentin Chiforeanu, directorul general al Petromin, s-a înscris ieri în PDL, fostul candidat ecologist la Primăria Constanţa spunând că a făcut acest pas întrucât este nevoie ca şi susţinătorii reformelor lui Traian Băsescu să iasă la luptă. "Indiferent dacă mă primesc sau nu, eu tot cu Băsescu ţin. Chiar cred în nevoia de reformă a sistemului bugetar, chiar cred că cei 3,5 milioane de productivi din această ţară trebuie să fie apăraţi de cei 1,5 milioane de funcţionari. Chiar nu cred că în această frumoasă ţară doar cei 3,5 milioane de productivi sunt cei care încalcă legea, iar toţi cei 1,5 milioane de funcţionari sunt imaculaţi şi doar ne apără de ceilalţi", ne-a declarat Chiforeanu.

"Doctrinele partidelor nu mai există de mult la noi, întreaga societate românească se împarte acum între băsişti şi vîntişti. Iar eu nu am cum să fiu de partea vîntiştilor, nu am cum să ţin cu unul care, după ce a jefuit 300.000 de români, vine acum să ne dea lecţii de moralitate. Şi n-am cum să fiu cu Patriciu; stătelu ăsta românesc nu ne iartă, pe noi, de nici un bănuţ. Pe Patriciu cum de-l iartă de 600 de milioane de dolari?! N-am cum să fiu cu brazilienii ăştia care conduc Constanţa, n-am cum să fiu cu Vanghelie. Şi cum se face că toţi sunt împotriva lui Băsescu?", a prezentat Chiforeanu câteva din motivele care l-au determinat să se înscrie în PDL. "Nu vizez nici un fel de funcţie în partid şi nici nu voi candida pentru vreun post, pentru că nici nu merit acest lucru, sunt alţii care de ani de zile se luptă şi îşi consumă energia pentru PDL. Am văzut prin presă că s-au cam împărţit în tabere, eu nu voi fi cu nici unul, pur şi simplu sunt fanul lui Băsescu, sunt fan marinar", a mai spus proaspătul membru PDL. "Aşa cum brazilianul, Che Guevara, puiul şi uleiul sau cum l-o mai chema pe idolul pensionarilor îndeamnă lumea la revoluţie, aşa şi noi, susţinătorii reformelor lui Băsescu trebuie să ieşim la luptă", a precizat Chiforeanu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218