REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

CHIMISTA Cristina STAMAT încă face JOCURILE la Direcția de URBANISM!

CHIMISTA Cristina STAMAT încă face JOCURILE la Direcția de URBANISM!

Replica API 18 iunie 2021 | 23:28 4318

Cristina Stamat, chimista de la Urbanism și unul dintre oamenii de încredere în materie de urbanism ai fostei administrații, încă defilează prin Primăria Constanța. Deși, după cum se știe deja, organigrama a fost modificată încă de acum două luni. Postul de inspector pe care-l deținea la Serviciul Strategii și Planificare Urbană s-a desființat, de altfel, întreg serviciul de Urbanism a fost reorganizat, iar aceasta nu se regăsește în tabloul final. Cu toate acestea, trage cu dinții de funcție și nu se dă dusă din administrația publică locală. Oare de ce?!

sursa foto: constanta.ro

Vestea că Cristina Stamat nu va mai activa în Direcția de Urbanism, conform noii organigrame aprobată în CL în luna aprilie, a picat ca o gură de oxigen pentru dezvoltatorii imobiliari din Constanța. Și-au dorit să plece din Primărie și să lase Constanța să-și revină după un management defectuos care a adus orașul în situația actuală, considerând-o omul de încredere al lui Făgădău care i-a făcut acestuia mendrele în materie de urbanism.

După modificarea organigramei, Stamat a dispărut o scurtă perioadă din Primărie, însă a revenit, recent, pe poziții, spre dezamăgirea multora. Nu plecase de tot, își luase doar o binemeritată vacanță pentru a digera lovitura primită de la noua conducere.

Întrebarea este: ce mai caută acum la Urbanism și de ce își pune, în continuare, amprenta pe mega proiectele imobiliare și de dezvoltare a Constanței? Pentru că organigrama încă nu a fost implementată, ne-au lămurit reprezentanții Primăriei. Încă se lucrează la proces de actualizare a fișelor de post care ar trebui finalizat până la final de lună. Abia atunci, îi vor face de petrecanie.

Stamat vrea să revină în Primărie prin concurs

Surse din cadrul administrației locale ne-au precizat că Stamat nu s-a obișnuit cu ideea că va pleca definitiv, anunțându-și intenția de a participa la concurs pentru ocuparea unui post tot la structura care a consacrat-o. Ceea ce nu știe ea, sau poate știe, dar nu vrea să accepte realitatea, este că una dintre regulile de participare vizează obligativitatea studiilor universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă sau studii superioare de scurtă durată, absolvite cu diplomă, în specialitatea studiilor necesare ocupării funcţiei publice.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
un articol de tot cacatul
2
2
Mare este gradina lui Dumnezeu toata Ceamurlia a fost in Primarie.
4
0
Singura competenta din primarie!
3
3
asa se explica unele acte emise : pe numar cadastral,pe adresa necunoscuta,pe nr fara strada,totul secretizat si te poti trezi ca sapa groapa sub balcon
5
0
Cum spuneati ma,ca pe timpul lui Fagadau lucrurile mergeau mai bine la primaria Constanta?,ei uite ca si Chitzac liberalul tot cu machidoancele voastre lucreaza.
8
1
Ce aveti saracilor cu mine? Vedetiva de treaba voastra. Mars la gara cu voi.
2
6
suntem condamnati. nu putem scapa de ea.
12
2
Expirata, dati o afara.
23
4
Cateaua psdista nu pleaca de la macelarie
25
6

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367