REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

„Chinurile” primarului din Mangalia: cetăţeanul nemulţumit, gazele şi asfaltarea

„Chinurile” primarului din Mangalia: cetăţeanul nemulţumit, gazele şi asfaltarea

Replica API 23 iunie 2017 | 00:00 326

Municipiul din sudul litoralului continuă să fie “loc de joacă” pentru politicieni. Cu sadism, din neştiinţă ori nepricepere, politicienii Mangaliei sădesc sămânţa de scandal în orice. Nu există subiect care să nu fie criticat, iar metehnele din vechile mandate s-au răsfrânt asupra populaţiei: nimic nu este bine, nici când se încearcă să se facă lucruri bune. Colac peste pupăză, consilierii strâng semnături pentru un referndum de demitere a actualului primar al Mangaliei, Cristian Radu. Care primar, nici el nu se poate abţine de la a stârni cuibul de viespi. Bunăroară, după ce a certat „un fost primar” că nu îl lasă să îşi desfăşoare activitatea, acum Radu şi-a îndreptat atenţia către un cetăţean parcă veşnic nemulţumit, orice ar decide să facă.

„Se întâmplă in Mangalia: un cetățean vine la Primărie: "domn' primar, vreau sa-mi trag și eu gaze pe strada x și tre sa sparg asfaltul". Eu ii raspund: " domnule, eu n-am nimic impotriva, dar strada respectiva era programată pentru asfaltare integrala, in perioada imediat următoare". Omul zice: "haideți domn' primar, ce naiba, mai lăsați-o sa-mi trag și eu gaz ca e mai ieftin la caldura, iarna".

Cu replica asta m-a convins și am amânat iar asfaltarea unor străzi pentru a lasa oamenii sa termine racordurile la rețeaua de gaze. De aceea, acum se fac doar plombări, unde este cazul. Seara, ajunge omul respectiv acasă, intra pe Facebook și începe sa posteze: "cel mai incompetent primar......nu ne asfaltează străzile.....sunt numai sanțuri de la gaze, peste tot...".

V-am relatat aceasta scurta întâmplare, ca sa va dați seama cum sunt unii oameni. Nu am dat nume, din respect și mai ales ca eu sunt aici sa găsesc soluții pentru fiecare cetățean, nu să provoc scandaluri si sa pun gaz pe foc, cum au obiceiul unii așa-ziși politicieni locali”, a transmis Radu. ei bine, decizia edilului de a expune această situaţie nu a făcut altceva decât să inflameze şi mai tare spiritele. Cetăţenii, împărţiţi în două tabere au sărit, pe de o parte, să îl apere, iar pe de altă parte să îi indice şi multe alte străzi din Mangalia unde nu s-a asfaltat, deşi un astfeld e demers este cerut şi aşteptat de foarte multe luni de zile.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Referendum si afara cu primarul RC si gasca de acoliti. Inclusiv Ciuraru. Ala care pupa poala moldoveanului si acum il perie pe pitic. Nevertebratule.
4
1
etete uite unde era problema lui bucatica,sa treaca varza,sa treaca capra sau sa manance lupu,oricum jumatica patineaza pe linga oarece masoni din moment ce-a introdus pomii metalici gen astana,noua capitala a masoneriei,poate si alte insemne msonice in parcul nevergreen
4
0
Mangalia a ajuns o mare groapa de gunoi strazi neasfaltate, iarba mare cat casa care nu este taiata nici acum la mijlocul verii,multe din promisiunile din timpul campaniei uitate. Despre ce vorbim?!!
5
1
Nu va mai agitati mangalioti, cat timp veti face Jumi-Juma cu mine totul va fi bine!
4
1
multe interese in mangalia.garda veche ...asteapta cam demult....a asteptat si nu mai rezista....
4
1
nu stie ce metode sa scorneasca, ce tampenii sa mai spuna ca el vrea si ce sa vezi ....., Este cel maio nechipzuit om pe pamant : a venit de la garda fin. unde a facut numai rau si atat stie sa faca, ce a facut bun de 5 ani de cand este primar ? Numai idiotenii, atat ! Vrem REFERENDUM ca nu se mai poate trai cu acest jeg de om!
5
2
Mincinosule te faci de ras. Referendum !
7
1
sefa aia de la Circulatie bmw Sex, de ce nu-l amendeaza pe primar pentru gropile din drum, ca asa spune legislatia, doar pentru ca are locuinta de serviciu data de primar si ii este frica,? Domnule Popescu pune-ti subordonata la munca nu la frecat menta si motocicleta,..
7
2
Se plombeaza pe Albatros.S-a mai plombat odata.Replica cauta in arhiva si ai sa vezi, e cea mai buna dovada.E strada cu scoala des frcventata de masini.Faceti-o drkului ca lumea, n-o mai carpiti.Ati plombat pe Oituz unde este trecere de pietoni in zona de intrare ANL,este doar semnul de circulatie, marcajul zebra nu a mai fost facut.Daca traversezi pe acolo esti victima unor soferi incompetenti.Zilele trecute un auto Ct 60 DAD condus de o cucoana n-a oprit decat la calea ferata In acel moment pe zona de tecere la mijlocul distantei se afla o femeie.A ignorat-o total si dai inainte.
8
0
O LIGHIOANA DE PRIMAR CU TOATA GASCA LUI DE NESATUI . AICI LA MANGALIA TREBUIE SA INTRE ODATA ANAF SI DNA . RADU CRISTIAN ISI TRIMITE HIENELE LA MULS LA CEI CE ABIA TRAIESC DIN COMERT , ALTFEL DE NU LE DA , CETATEANUL MICUT AFACERIST ESTE CALCAT DE COLEGII SAI DE LA GARDA FINANCIARA .
12
5
Un primat f bun acest Radu dar Gasca de golani nu il lasa sa faca nimic bun pt Mangalia.Seful golanilor este nimeni altul decat Z I
6
13
Inceputul sfarsitului pentru gasca de mafioti care conduc orasul.Nici nu stiti ce va asteapta jegosilor.Ati facut din cel mai frumos oras ,cea mai frumoasa comuna.Voi chiar nu simtiti ca nu mai sunteti doriti !!!
9
4
Carpaci avem si la Costinesti firmele vestitilor frati Balan ALEXANDRU SI VIRGILcare arunca niste nisip cu piatra in sant si pe deasupra putin bitum ca sa ia ochii,nici macar asa nu plombeaza toate sapaturile executate de cei de la gaz.Cei de la gaz au semnat contractul cu obligaia de a aduce strada la starea initiala ,dar la randul lor au incheiat contract cu firmele acestor baieti buni Balan obligati de primar sa repare in urma lor ca trebuie sa manance si ei legal.
2
0
Domni ziaristi, voi ati vazut gropile de pe strazile Mangaliei? Ce treaba au ele cu santurile de gaze? Prea ne crede prosti don primar!
14
2
Nu te mai credem,gata,ajunge,pleaca,asta nu e oras,e dezastru
14
3
Este o mare alta minciuna a lui Cristi! Baaaii Cristi, baaaii!!! Pai nu au obligatia, cei de la gaze sa aduca , conform autorizatiei de constructie semnata chiar de tine, la starea initiala asfaltul? Pai nu ei te-au ajutat cu plombarile in ultima campanie, cand tu ai derurnat banii alocati de catre CL pentru asfaltare? Nu ne mai prostesti cu vorbe duioase, nu te credeam atat de romantic si atat de usor de induplecat! Am semnat deja pentru referendum, nu trebuie sa ne dai motive in plus! Daca taceai, filozof ramaneai! P.S. nu sunt doua tabere , ci doar Referendumul!!!
13
4
bai esti nebun? crezi ca toti suntem cu facebook? Da-ia nu asfaltezi tu? Programat asfaltare integrala o strada intreaga? unde te crezi in germania? Mananci cacat cu gura mare bai primare!Esti mai prost ca prostia
13
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218