REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Chira Hagi vrea să elaboreze PUZ pentru un teren din cartierul Tomis I

Chira Hagi vrea să elaboreze PUZ pentru un teren din cartierul Tomis I

Replica API 12 martie 2019 | 12:46 756

Cristina Chira Hagi a solicitat Primăriei Constanța emiterea avizului de oportunitate elaborare PUZ pentru reglementarea unui teren. Terenul care generează PUZ-ul este situat în cartierul Tomis I, zona parcelărilor pentru locuințe individuale dintre bulevardele Mamaia, Tomis și Alexandru Lăpușneanu. Se propune extinderea zonei de studio pe întreg cvartalul cuprins între străzile Panait Moșoiu, Dobrogeanu Gherea, Ion Lahovari și Mihai Viteazu.

Terenul care a generat PUZ-ul are în prezent o locuință unifamilială și este în liber de construcții. Acesta încadrează terenul studiat în zona de reglementare ZRL 2a-zonă locuințe individuale și colective micu cu maximum P+2 situate în afara zonelor de protecție.

Comisia tehnică de urbanism și amenajarea teritoriului din cadrul Consiliului Local va analiza solicitarea Chirei Hagi în ședința din 14 martie.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Suntem cipani jmek, firma noastra Comnita nu prea da facturi, negreala la greu, facem si noi un bloc la Hanu Piratilor - pt ca putem , cata vreme nu ne intreaba nimeni cum, ce fel, de unde ? Armanlu nu chiari !
1
0
Moarte tiganilor!!!
1
0
Vedeti-va dracului de oile voastre si lasati apucaturile de dezvoltatori imobiliari!
7
2
Cei cu Iani si cu blocuri sunt cipani nu farseloti. Farselotii nu au apucaturi de felul acesta.
8
4
stai sa vezi daca il chema memet sau ali.
4
1
Ai dreptate D-le comentator! Ar trebui sa ne respectam unii pe altii, dar cu farsenotii nu se poate pentru ca sunt aroganti si batuti in cap.Sambata am fost cu nepotul la micro rezervatie.Un copil cu prenumele Iani vroia sa-mi loveasca nepotul si surprinzator,parintii acestui copil incurajau atitudinea lui.Precizez ca nepotul meu se juca foarte frumos.Putin a durat ca sa ma arunc la gatul tatalui.
13
3
Fratilor sa ne respectam ca oameni ,lasati vrajba si invidia,sa nu mai judecam dupa vorbele lui tata floarea din coltul strazi .
3
11
fiecare om face ce vrea pe proprietatea lui vina nu e la hagi daca ar aparea o monstrozitate care nu respecta planul zonal ci vina e a lui vanturache sageata lui fagadau
24
2
Bai fratilor. zici ca toti makidonii au facut facultatea de PUZ uri.
53
4

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369