REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Chirica e nemulţumit de modul în care Dragnea conduce PSD

Chirica e nemulţumit de modul în care Dragnea conduce PSD

Replica API 13 februarie 2017 | 00:00 363

Mihai Chirica

Primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, liderul organizaţiei judeţene a PSD, a declarat duminică, într-un interviu televizat, că nu este mulţumit de modul în care Liviu Dragnea conduce partidul, el adăugând că „politica conducerii cu pumnul de fier nu mai este valabilă” în această etapă a democraţiei. Chirica a menţionat, într-un interviu la Digi 24, citat de agerpres.ro, că potrivit unui sondaj făcut de PSD Iaşi în judeţ în perioada 3-5 februarie, după izbucnirea protestelor referitoare la OUG 13, a rezultat o scădere semnificativă a susţinerii pentru social-democraţi, în condiţiile în care la protestele din Iaşi au participat chiar membri şi simpatizanţi ai PSD.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
singur ti-ai facut-o fraiere, a-ti statea rau de te-ai luat dupa jegurile ce promit marea cu sula, sa vezi cum ajungi acum pe drumuri din cauza lui Nichita fraiere si stiai ca ala ti-a mai tras-o odata ...
1
0
Se vede ca esti psd-ist datorita faptului ca te exprimi ca un analfabet!
0
3
Bravo d-le, cata demnitate, da, un altfel de pesedist, de toata lauda ! Mult curaj, continua cu bun simt ! Nu avem nevoie de politica conducerii cu pumnul de fier. Nu avem nevoie de dictatura. Nu !! Si cine impune dictatura : PENALUL DRAGNEA si Tariceanu ?! Te felicit d-le, bravo !
4
4
Am vazut un pesedist de toata lauda, poate pica Dragnea cu camarila din Vlasca si Teleorman.
4
4
a fost audiat de mai multe ori in dosarele fostului sau sef Nichita de DNA ocazie cu care, a primit "sfaturi" referitor la atitudinea lui fata de partidul care la investit si sustinut pentru functie. un tradator si un las. merita scuipat intre ochi
4
2
n-am auzit in viata mea de asta, cine este?
2
4
Chirica poate vrea sa-i ia locul lui Dragnea sau Grindeanu
4
2
Psd cauta,gaseste resurse si pot inlocui haita de lupi rosii care in aroganta tipic comunista a pus mana pe intreg partidul.Asa ca scuturati bubele de pe voi daca vreti sa deveniti credibili!
6
2
Bravo, esti singurul care a avut curajul sa zica ceva despre nenoricitul de Dragnea. Continua cu bun simt.
7
4
Sa vedem daca Chirica e acoperit s-au are dosare! Dupa ce ne lamurim putem sa-l ascultam. Alo dom primar cam putini astazi la manifestatie! S-au terminat fondurile?
4
5

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108