REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
15.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Chiriile pentru beneficiarii locuințelor sociale situate în Constanța, în atenția consilierilor locali

Chiriile pentru beneficiarii locuințelor sociale situate în Constanța, în atenția consilierilor locali

Replica API 15 februarie 2019 | 03:16 468

Consilierii locali municipali vor supune la vot, în ședința din luna februarie, proiectul de hotărâre privind nivelul chiriilor pentru beneficiarii locuințelor sociale în baza Legii 114/1996, situate pe raza municipiului Constanța, cât și subvenționarea chiriilor. Astfel, tariful de bază lunar al chiriei pe mp. este: suprafața locuibilă (dormitoare și cameră de zi): 0,84 lei mp., suprafața antreului tindei, verandei, culoarului, bucătăriei, chicinetei, oficiului, debaralei, cămării, camerei de baie-0,34 lei mp., suprafața teraselor, pivnițelor, boxelor, logiilor, spălătoriilor, uscătoriilor-1,27 lei mp., suprafața dotărilor speciale: piscină, saună, seră, cramă și altele asemenea-1,27 lei mp., suprafața anexelor gospodărești aferente locuințelor din mediul rural-0,02 lei mp. Tariful de bază al chiriei se actualizează în fuincție de rata anuală a inflației, prin hotărâre a Guvernului, până la 31 ianuarie a fiecărui an. Pentru locuințele sociale, nivelul maxim al chiriei este de 10 % din venitul net lunar, calculat pe ultimele 12 luni, pe familie.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Replica din nou apara si ea cat poate cozile de topor ale lui DRACnea si psd. La muista adina florea si mui titi brailoiu nu lasa sa treaca niciun comentariu! Muie adina florea, coada de topor a lui SLUGAREL toader, muie titi brailoiu!
0
0
Astia sunt nebuni? Locuinte sociale dotate cu...piscina, sauna, sera, crama, etc.??!! Cum pot astia sa-si bata joc de noi si noi sa stam...capre? Unde este spiritul revolutionar din acest 'Oras Martir'?
0
0
Imi place ca fiind locuinte SOCIALE, adica pentru unii ajunsi in situatia jenanta de a sta cu mana intinsa la mana comunitatii, e prevazuta o CHIRIE de tot rahatul pentru PISCINA, SAUNA, SERA, CRAMA. LOL
1
0
Deci pentru 50 mp se platesc 42 lei, greu de tot...La asta mai adaugam si subventionarea incalzirii, scutiri la impozitele locale, cantina sociala pentru unii. Trai nineaca pe spatele celor care muncesc din greu pentru pomenile generoase.
3
0
Toti trebuie sa ne unim sa dam cu HOTII de pamant! Sa le luam banii furatii noua si sa-i bagam la puscarie! Doamna Kovesi este haituita acum tocmai de acei golani, HOTI, care-au jecmanit milioane de romani cinstiti. Nicolae Popa si SOV, sefii FNI au nenorocit milioane de vieti, au fugit cu banii si, LKC nu s-a lasat pana nu ia prins! Golanul de Ghita, alt hot fugar, o reclama pe Kovesi si.. ce sa vezi! Maciuca lu DRACnea, tudorel toader si otrapa de adina florea sar si o haituiesc pe LCK. In ce tara am ajuns sa traim cand HOTII au ajuns sa faca LEGI pentru HOTI, sa scape HOTII de LEGE si pusca
2
0
Ba' lasati-l tot pe Fagadau permare ca lu' asa ii este frica de DANA si nu fura ca daca vine unul ce nu-i e frica de beciul domnesc va beleste ca pe poola!
0
1
De ce primarul nu a intrebat public daca suntem de acord..noi cetatenii care platim taxe si impozite ,sa construiasca inca 20 de astfel de blocuri sociale in tomis 3?oare orasul doar de asta are nevoie? se pregateste masa de votanti?fagadaule crezi ca ne iei ochii cu inimioare la semafor si borduri la treceri?
5
2
Numai distrusi in imagine?Astia ne hotarasc noua soarta?Milogii astia?
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218