REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Chirilă se retrage din cursa pentru şefia PDL Constanţa

Chirilă se retrage din cursa pentru şefia PDL Constanţa

Replica API 4 noiembrie 2011 | 00:00 90

Constantin Chirilă se retrage din cursa pentru organizaţia municipală. Iată ce spune deputatul printr-un comunicat de presă:

"Vă anunţ pe această cale decizia de a mă retrage din cursa pentru funcţia de Preşedinte al BPL al PDL Constanta. Nu a fost o decizie pe care am luat-o singur, ci împreună cu colegii care mi-au propus iniţial acest lucru şi care mi-au fost alaturi în tot acest timp.

Mi-am caştigat fiecare poziţie pe care am deţinut-o prin muncă, iar respectul celor din jur mi l-am câştigat prin atitudinea morală şi prin verticalitatea de care am dat mereu dovadă. Nu voi începe acum să fac compromisuri, nu aceasta ar fi dovada de loialitate faţă de partidul alături de care am fost din anul 1994.

Nu înseamnă că mă retrag, ci din poziţia prim-vicepreşedinte, al BPJ Constanţa îmi voi pune la dispoziţie experienţa la procesul de construcţie al organizaţei municipale, tocmai pentru că doresc să fiu elementul de echilibru şi garantul unui comportament decent faţă de oameni. Voi fi alături de echipa de la municipiu pentru ca ei să-şi poată duce la bun sfârşit proiectul şi să construiască o organizaţie puternică, demnă, aşa cum şi eu am facut o atunci când i-am fost preşedinte.

În luarea acestei decizii a cântărit greu şi faptul că nu vreau să-mi irosesc munca de trei ani de zile pe care am depus-o în Colegiul 4, cel pe care îl reprezint cu mândrie în calitate de deputat. Munca mea acolo va continua, alături de cei care mi-au acordat votul lor şi care m-au investit cu atâta încredere.

În urma discuţiilor avute cu colegii din BPN, am decis, împreună, că este importantă experienţa pe care o am în reconstrucţia organizaţiei municipale, dar la fel de importantă este şi conservarea Colegiului 4 şi nu doresc să-l las pradă USL", se arată în comunicatul lui Chirilă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218