REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Chiru a cooptat 7 studenţi pentru practică la biroul său senatorial

Chiru a cooptat 7 studenţi pentru practică la biroul său senatorial

Replica API 3 iulie 2015 | 00:05 195

Christian Gigi Chiru

Parlamentul a intrat în vacanţă, însă senatorul PNL Christian Gigi Chiru susine că îşi va dedica timpul activităţii în teritoriu. „Şi în acest an voi avea o vacanţă parlamentară activă, în care îmi vor fi alături tinerii care doresc să facă practică la cabinetul senatorial. Deja au răspuns invitaţiei mele şapte studenţi, care vor învăţa, alături de mine şi de echipa mea, cum funcţionează cabinetul senatorial, cum lucrează echipa mea de comunicare şi se vor familiariza cu activitatea partidului. Chiar este nevoie ca noi, parlamentarii PNL, să deschidem porţile spre cetăţeni, spre tineri, pentru a vedea, pentru a experimenta ceea ce se întâmplă dincolo de politica de la televizor”, a spus Chiru, care, totodată, şi-a programat mai multe întâlniri cu constănţenii care îl susţin. „Consider că întâlnirile cu locuitorii Constanţei sunt foarte importante şi acestea ne vor ajuta să identificăm care este agenda cetăţenilor pentru perioada următoare. Aceste informaţii îmi vor fi utile, atât mie în activitatea parlamentară, cât şi echipelor de specialişti, în pregătirea proiectelor pentru Constanţa. Pe de altă parte, avem o echipă de tineri pregătiţi, dornici să muncească şi să fie în slujba comunităţii”, a mai spus Chiru.

Amintim că, pe 15 iunie, Chiru îi invita pe tinerii constănţeni să facă practică de specialitate în cabinetul său senatorial pe perioada vacanței școlare. Programul de internship va începe în iulie şi va dura trei luni, timp în care tinerii vor avea ocazia să vadă modul în care funcţionează cabinetul senatorial și activitatea parlamentară. Totodată, stagiarii vor avea ocazia să se implice în activitatea biroului de presă al acestuia, în pregătirea materialelor, să învețe modul de documentare, precum și în consilierea senatorului privind pregătirea unor acte normative. După terminarea perioadei de practică, studenții care vor opta pentru acest internship vor avea ocazia să viziteze, alături de senatorul Chiru, Parlamentul României.

Marius Florian VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102