REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Chiru a organizat cursuri de pregătire a viitorilor politicieni, la PNL

Chiru a organizat cursuri de pregătire a viitorilor politicieni, la PNL

Replica API 2 iunie 2015 | 21:24 366

Fundația „Hanns Seidel” și Institutul de Studii Populare în colaborare cu senatorul PNL, Christian Gigi Chiru, au organizat în acest weekend cursul regional cu tema „Școala de Administrație și politici publice”, la sediul PNL din str. Ion Lahovari.

Cursul a avut rolul de a întări cunoașterea sistemului administrativ, fiind focalizat pe modul de funcționare și organizare a instituţiilor administrative, iar printre lectori s-au regăsit Răzvan Orășanu, directorul ISP România; Cristina Nicolescu, licențiată în științe administrative (2007); Șerban Iosifescu, președintele Agenției Române pentru Asigurarea Calității în Învățământul Preuniversitar și Corina Murafa, doctorand la Academia Română de Studii Economice.

Despre cursul de pregătire de la PNL, Chiru susține că partidul „are suficiente resurse umane și este necesar, ca principal partid de opoziție, să oferim tinerilor ocazia de a-și îmbogăți cunoștințele în domeniul politic și modul de aplicare a politicilor publice la nivelul administrației. Am încurajat acțiunile tinerilor și voi susține, pe lângă pregătirea profesională, dobândită la școală sau prin experiența de muncă, și pregătirea care se face în interiorul partidului. (...) Aceste cursuri se înscriu într-un șir lung de evenimente pentru pregătirea unei echipe puternice care, într-o zi, va conduce destinele acestui oraș, județ sau chiar ale țării”.

„Seminarulse înscrie într-un șir de evenimente politice, organizate de ISP la Constanța. Primul a avut loc în luna decembrie a anului 2014, urmând ca pe viitor, colaborarea cu ISP să aducă multe alte surprize educaționale pentru tinerii din PNL”, a afirmat coordonatorul de proiect, Elena Stavrositu.ție>

Co-președintele formațiunii municipale a TNL Constanța, Costela Dragu, a invocat oportunitatea pe care o au tinerii, prin intermediul acestor cursuri.

„În organizația noastră, sunt tineri care vin din diferite medii, ca pregătire profesională, iar aceste cursuri ne ajută să înțelegem mai bine fenomenul administrativ. Vedem pregătirea internă ca una oportună, prin intermediul căreia putem să îi alegem pe cei mai buni pentru viitoarele funcții publice”, a spus Dragu.

M.F.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367