REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.6° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
8.6° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Chiru, candidatul ALDE la Primăria Constanţa, lansează o provocare competitorilor săi electorali de dreapta

Chiru, candidatul ALDE la Primăria Constanţa, lansează o provocare competitorilor săi electorali de dreapta

Replica API 6 mai 2016 | 00:30 244

În urma deciziei Curții Constituționale a României, referitoare la rămânerea unui singur tur electoral la alegerile locale, Constanţa are nevoie de un candidat de dreapta puternic, cu şanse reale, care să fie în stare să-l învingă, în lupta electorală de pe 5 iunie, pe candidatul PSD, cel care este favorizat de moştenirea „agonisită” în ultimii 16 ani de echipa lui Radu Mazăre. În opinia lui Christian Gigi Chiru, candidaţii celorlalte partide de dreapta dar şi candidaţii independenţi, ar trebui, spre binele Constanţei, să susţină un singur candidat.

„Decizia Curţii Constituţionale ar trebui să ne unească pe toţi cei care dorim un oraş liber. Ar trebui ca noi, candidaţii de dreapta, să ne unim forţele pentru a scăpa Constanța de actuala administrație. Este necesar să dăm o șansă constănțenilor pentru a schimba soarta orașului. De aceea, consider că este vital, în aceste momente, să susţinem un candidat care să aibă o şansă reală şi forţa necesară pentru a se lupta de la egal la egal cu candidatul PSD. Toate sondajele arată că în momentul de faţă sunt pe primul loc în preferinţele alegătorilor şi, din acest motiv, îi invit pe contracandidaţii mei în proiectul „Constanţa Liberală. Constanța, oraș european”. Este singura şansă ca în acest an să putem scăpa, la Constanța, de actuala administrație. În plus, sunt convins că fiecare dintre cei care vin alături de mine pot ajuta la îmbunătăţirea proiectului „Constanţa Liberală. Constanța, oraș european”. Rezultatele reale ale sondajului PNL mă îndreptăţesc să cer acest lucru. Totuşi, îi provoc pe contracandidaţii mei şi la o evaluare care să convingă pe toată lumea. Îi invit să facem un sondaj comun cu o firmă serioasă de cercetare sociologică, iar candidatul care va avea rezultatele cele mai bune, să fie susţinut de toţi ceilalţi candidaţi din opoziţie. Dacă sondajul nu mă va indica drept candidatul cu cele mai mari şanse, mă voi alătura aceluia în stare să-l învingă pe Decebal Făgădău şi voi face tot ceea ce-mi stă în putere să generăm acea schimbare așteptată de toată lumea, pentru a oferi oraşului nostru un viitor aşa cum merită: Constanța, oraș european”, a declarat Christian Gigi Chiru, candidatul ALDE la primăria Constanţa.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369