REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
12.7° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Chiru, către Ponta: „Cum puteţi sta pe aceeaşi scenă cu Mazăre care vine cu minore închiriate?”

Chiru, către Ponta: „Cum puteţi sta pe aceeaşi scenă cu Mazăre care vine cu minore închiriate?”

Replica API 24 septembrie 2014 | 00:38 193

Revoltat din cale afară

Revoltat din cale afară

Christian Gigi Chiru, sursa foto: facebook.com

Liderul organizaţiei judeţene Constanţa a PDL, senatorul Christian Gigi Chiru, s-a revoltat, marţi, în Parlamentul României, unde s-a adresat în cei mai duri termeni premierului Victor Ponta. „Domnule Ponta, sunteţi tatăl a doi copii minunaţi, vă întreb cum puteţi sta pe aceeaşi scenă cu Mazăre, care vine cu minore închiriate?”, şi-a început Chiru pledoaria din Senat, intitulată „Lansarea lui Pontaşescu, atac la democraţie”.

Dacă începutul discursului a fost onorabil la adresa lui Ponta, Chiru a renunţat ulterior la toleranţă: „Lansarea candidaturii lui Victor Ponta este o nefericită întoarcere în timp. Evenimentul de pe 20 septembrie, programat de ziua „conducătorului iubit” al PSD, este nimic altceva decât o rememorare a vremurilor de mult apuse. Victor Ponta a reuşit să reînvie în memoria colectivă imaginea conducătorului Ceauşescu sau, mai bine spus, s-a transformat el însuşi într-un semi-zeu care aştepta osanalele şi ofrandele aduse de Mazăre şi de tovarăşii din ţară. Această grandioasă lansare este un semnal că sub ochii noştri poate apune democraţia. Dragi tovaraşi şi iubiţi colegi, aceste apelative fac parte din istorie. Modelul de lideri Ponta- Mazăre compromit generaţia lor, compromit valorile democraţiei în ochii aliaţilor noştri din Vest”, a spus Chiru. Liderul democrat-liberal a readus în discuţie şi subiectul de bază al oricărei campanii sau precampanii electorale: turismul electoral. „Au fost luaţi oamenii cu arcanul şi duşi cu autocarele la Bucureşti. Oameni fără legătură cu politica, simplii angajaţi ai regiilor sau ai altor instituţii. Este o realitate tristă pentru 2014", a concluzionat Chiru.

Marius Florian VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218