REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.1° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
18.1° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Chiru, despre numirea unui pesedist în conducerea ISJ: "Nu mi-l asum pe Miu"

Chiru, despre numirea unui pesedist în conducerea ISJ: "Nu mi-l asum pe Miu"

Replica API 5 decembrie 2011 | 00:00 133

Ministrul Funeriu n-a ţinut cont de recomandările făcute de PDL Constanţa

Ministrul Funeriu n-a ţinut cont de recomandările făcute de PDL Constanţa

În mai multe zone ale municipiului Constanţa au fost împrăştiate, în week-end, pliante violet despre activitatea primarului Radu Mazăre. Materialele aparţin liderului PDL Constanţa, Christian Gigi Chiru.

"Dragi constănţeni, vă mărturisesc faptul că, în urma demersurilor pe care le-am făcut pe lângă ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, am primit asigurări că simbolul nostru -Cazinoul- va fi reabilitat în cel mai scurt timp posibil, urmând ca ulterior să primim sprijin pentru reabilitarea întregii zone peninsulare. Vă mulţumesc pentru sprijinul pe care mi l-aţi acordat, datorită căruia am reuşit să strângem, împreună, 53.865 de semnături pentru demiterea actualului primar, demers generat de proiectul Constanţa merită mai mult", le transmite Christian Gigi Chiru constănţenilor prin intermediul acestor pliante. Chestionat de "Replica" de Constanţa cu privire la pliante, Chiru a mai adăugat că este vorba despre o "campanie de informare a cetăţenilor privind administraţia iresponsabilă Radu Mazăre". Cât priveşte culoarea acestor materiale "informative" - violet, şi nu portocaliul PDL-ului - Chiru a spus că este o campanie care a debutat în legătură cu fundaţia pe care o conduce, ca o acţiune civică. "Este o campanie în care s-au implicat şi constănţenii, aţi văzut numărul mare de semnături. Se va continua pe ideea schimbării primarului, de data asta la termen, când vor avea loc alegerile din 2012", declară preşedintele PDL Constanţa. Întrebat dacă pliantele sunt mesajul că el va candida la Primăria Constanţa din partea PDL, Chiru a spus că este condiţionat de susţinerea constănţenilor: "Merg pe proiectul de schimbare al lui Mazăre, sper ca eu să fiu candidatul pentru primărie. Depinde de susţinerea constănţenilor". Pe lângă dorinţa lui Chiru de a candida la Primăria Constanţa, din partea PDL, acesta trebuie să gestioneze şi situaţia organizaţiei judeţene de partid, din postura de preşedinte. Una dintre situaţiile deloc plăcute, înregistrată de dată recentă, este reprezentată de numirile pe care ministrul Educaţiei, pedelistul Daniel Funeriu, le-a făcut la nivelul conducerii Inspectoratului Judeţean Şcolar Constanţa. Referitor la acest subiect, Chiru a precizat că astăzi, la şedinţa Biroului Permanent Naţional al PDL va solicita ministrului Funeriu o explicaţie privind numirea lui Petrică Miu (PSD) pe o funcţie de inspector general adjunct al ISJ, cu toate că PDL Constanţa transmisese că susţine pe altcineva. "Voi discuta cu ministrul, pentru a lămuri situaţia. Dacă dumnealui a considerat că e vorba de profesionalism şi performanţă în cazul domnului Miu, atunci şi-l asumă. Miu nu a avut şi nu are susţinere de la PDL Constanţa sau din partea mea. Nu mi-l asum pe Miu", a declarat Christian Gigi Chiru. Pedelistul a mai spus că nu crede că pe Miu l-ar fi sprijinit UNPR: "UNPR ar fi trebuit, într-o astfel de situaţie, să negocieze cu noi. Dar au spus că nu este susţinut de ei", a conchis Chiru.

Alexandra ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218