REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Chiru îi arată lui Dragomir uşa Consiliului Judeţean: „Este cea mai potrivită persoană”

Chiru îi arată lui Dragomir uşa Consiliului Judeţean: „Este cea mai potrivită persoană”

Replica API 9 martie 2015 | 15:52 134

Cu gândul la Primăria Constanţa,

Cu gândul la Primăria Constanţa,

Liderii de la malul mării ai noii formaţiuni a PNL vorbesc împreună şi se înţeleg separat, după cum a confirmat co-preşedintele PNL Constanţa, deputatul Gheorghe Dragomir. Liderul provenit din vechea structură a PNL a recunoscut, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, că există mai multe neînţelegeri cu noii colegi. „Nu reuşim să ne armonizăm”, a motivat Dragomir imposibilitatea organizării unei conferinţe de presă în comun, însă totul avea să se schimbe duminică, în cadrul conferinţei organizată de celălalt co-preşedinte al PNL, senatorul Christian Gigi Chiru.

„Reiau tema lansată de celălalt co-preşedinte şi, chiar dacă nu reuşim să ne armonizăm programul, pot să vă spun că gândim la fel şi interesul este ca acest nou PNL să câştige toate administraţiile importante din judeţ. Întăresc faptul că se vor comanda şi se vor desfăşura sondaje, inclusiv acolo unde anumiţi primari PSD au intenţia de a veni către noi”, a spus Chiru, care a mai precizat că salută ideea unei înscrieri în cursa pentru desemnarea candidatului pentru Primăria Constanţa din partea europarlamentarului Ramona Mănescu.

„Dacă doamna Mănescu îşi manifestă interesul, cu siguranţă este un câştig pentru noi toţi. Plecând de la municipiu, până la toate celelalte municipii sau oraşe importante, comune, peste tot suntem interesaţisă atragem cei mai buni competitori, cei mai buni candidaţi, pe care îi poate avea PNL. În şase luni, aproximativ, vom stabili în mare parte candidaţii noştri. (...) La municipiu, este o competiţie şi, odată cu reînscrierea doamnei Ramona Mănescu, competiţia este cât se poate de serioasă, pe care o susţin. Începând de la mine în jos, toată lumea va avea o şansă să treacă prin această evaluare.

Nu intră nimeni în această competiţie dacă nu va face un angajament ferm către PNL că, în urma rezultatului care va stabili candidatul, toţi ceilalţi care n-au ieşit cel mai bine poziţionaţi, vor susţine candidatul respectiv”, a mai spus Chiru. Senatorul a surprins duminică şi cu o declaraţie potrivit căreia deputatul Dragomir ar fi, pentru şefia Consiliului Judeţean, singura şi cea mai bună variantă! „Vă spun cu cea mai mare convingere că da şi vă mai spun că este şi cea mai bună opţiune pe care PNL Constanţa o are pentru Consiliul Judeţean. Este un subiect la care ne gândim foarte mult. Nu vă ascund că, din discuţiile cu colegii din Biroul Judeţean, este probabil varianta pe care o susţinem fără nici un fel de rezervă.

Cred că, de departe, este cea mai potrivită persoană să ocupe o astfel de funcţie. Tot backgound-ul: foarte mulţi ani a condus Finanţele constănţene, mulţi ani de experienţă parlamentară. Nu mă îndoiesc că îşi va asuma până la urmă această candidatură. Funcţiile de co-preşedinte ne obligă şi pe mine și pe domnia sa să intrăm în cele mai mari provocări. Are toată susţinerea mea şi nu numai a mea, chiar şi din interioriul Biroului din vechiul PDL se îndreaptă această susţinere”, a spus Chiru, referindu-se la Dragomir.

Marius Florian VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614