REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Chiru il verifica la autorizatii pe Cusu de la Vraja Marii

Chiru il verifica la autorizatii pe Cusu de la Vraja Marii

Replica API 16 decembrie 2010 | 00:00 140

Unchiul deputatei Stavrositu, "calcat" de ITC

Unchiul deputatei Stavrositu, "calcat" de ITC

Şirul controalelor ce vizează legalitatea construcţiilor, în baza Legii 50, din staţiunea Mamaia, a continuat şi ieri. Între cei vizitaţi de reprezentanţii Inspectoratului Teritorial în Construcţii Constanţa s-a numărat şi - surprize - surprize! - unchiul deputatei Maria Stavrositu, afaceristul Dumitru Cuşu, cunoscut pentru localul Vraja Mării.

Gigi Chiru, directorul Inspectoratului în Construcţii Constanţa, a verificat autorizaţiile de construire pentru lucrările de extindere de la hotelul Dacia Sud din Mamaia (aparţinând afaceristului Dumitru Cuşu), dar şi actele lui George Bosânceanu, proprietarul hotelului Histria. ,,Astăzi (ieri- n.r.) am verificat mai multe obiective din staţiunea Mamaia. Am cerut investitorilor să prezinte toate documentaţiile necesare conform legii. Sper ca aceştia să poată face dovada autorizării lucrărilor pe care le execută, în caz contrar, nu exclud posibilitatea ca imediat după sărbătorile de iarnă lucrările care nu respectă legea să fie desfiinţate. Şi pe viitor avem în vedere efectuarea de controale în staţiunea Mamaia, pentru a ne asigura că toate lucrările vor fi realizate cu respectarea legii", susţine Gigi Chiru, directorul Inspectoratului în Construcţii Constanţa. Nu ne mai rămâne decât să aşteptăm ca Dumitru Cuşu să prezinte actele, dacă le are şi sunt în regulă, pentru lucrările de extindere efectuate la hotelul Dacia.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614