REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
21.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Chiru lansează încă un atac la Popa, cu ricoşeu spre Palaz

Chiru lansează încă un atac la Popa, cu ricoşeu spre Palaz

Replica API 23 aprilie 2012 | 00:00 126

Liderul PDL Constanţa, despre directorul general al CN APMC: "Dacă este sprijinit de alt partid, să şi-l asume acel partid"

Liderul PDL Constanţa, despre directorul general al CN APMC: "Dacă este sprijinit de alt partid, să şi-l asume acel partid"

Preşedintele PDL Constanţa, Christian Gigi Chiru, declară că Aurelian Andrei Popa, directorul general al Portului Constanţa, ar putea candida la primărie, în tandem cu prefectul Claudiu Palaz. Chiru a comentat că, de vreme ce Popa nu este demis de la conducerea Portului, ar putea fi pregătită o retragere a acestuia, "elegantă", în sensul unei candidaturi la Primăria Constanţa, în tandem cu Claudiu Palaz la preşedinţia Consiliului Judeţean Constanţa. Liderul PDL Constanţa a subliniat că declaraţiile sale sunt bazate pe un zvon, pe informaţiile oferite de către un prieten, dar, dacă zvonul devine realitate, atunci partidul care îl sprijină pe Aurelian Andrei Popa la conducerea Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime Constanţa, să şi-l asume. "PDL Constanţa nu l-a sprijinit şi nu îl va sprijini niciodată pe Popa la conducerea portului. Dacă este sprijinit de alt partid, să şi-l asume acel partid, pentru că PDL nu-şi asumă prejudiciul de imagine creat de Popa", a declarat Chiru, el adăugând, ironic, că "dacă Popa se pregăteşte să candideze la Primăria Constanţa, nu pot decât să-i încurajez pe sindicalişti să îl voteze, că poate aşa scapă de el". De menţionat că alte surse din PDL Constanţa au afirmat că Popa ar fi fost o variantă luată în calcul de o altă formaţiune politică, pentru primărie, dar că în momentul declanşării protestelor sindicaliştilor portuari s-a renunţat la "proiect". Faţă de afirmaţiile lui Christian Gigi Chiru, prefectul Claudiu Palaz a reacţionat violent: "Dacă a declarat Chiru aşa ceva, că eu aş candida în tandem cu Popa, minte şi prin astfel de declaraţii nu face onoare. E o declaraţie iresponsabilă. Nu că aş avea ceva cu Popa, dar cineva ori îl dezinformează, ori, dacă face astfel de declaraţii conştient, minte aruncând astfel de variante pe piaţă", a spus reprezentantul guvernului în teritoriu, potenţial candidat sprijinit de UNPR fie la Consiliul Judeţean, fie la Primăria Constanţa.

Alexandra ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102