REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.6° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.6° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Chiru: PSD se teme că Nicuşor Constantinescu îşi pierde privilegiul de a fi preşedinte

Chiru: PSD se teme că Nicuşor Constantinescu îşi pierde privilegiul de a fi preşedinte

Replica API 29 octombrie 2011 | 00:00 145

Liderul PDL Constanţa, despre referendumul din 6 noiembrie

Liderul PDL Constanţa, despre referendumul din 6 noiembrie

Pedeliştii îşi vor desemna reprezentanţi în secţiile de votare, la referendumul din data de 6 noiembrie, când cetăţenii vor trebui să răspundă la întrebarea: "Sunteţi de acord cu desfiinţarea unităţii administrativ-teritoriale, judeţul Constanţa?". Referendumul a fost iniţiat de preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, urmare a discuţiilor guvernanţilor privind regionalizarea.

"Sunt suspiciuni de fraudare a referendumului", au motivat pedeliştii decizia de a-şi desemna reprezentanţi în secţiile de votare. PDL Constanţa a dezbătut subiectul în cadrul Consiliului Director Judeţean de sâmbătă, 29 octombrie, preşedintele organizaţiei judeţene, Christian Gigi Chiru declarând: "Luni vom comunica Biroului Electoral delegaţii PDL în toate secţiile de votare din judeţ. Ne dorim ca procesul să fie sigur şi să nu avem surprize din partea PSD, dată fiind campania destul de agresivă pe care acest partid o face privind referendumul organizat pe bani publici. PSD vrea să transmită următorul mesaj: că poate manipula oricând votul. Noi vrem să ne asigurăm că prezenţa la vot este reală, nu doar scriptică". Tot Chiru a mai spus că PDL "va transmite mesaje corect cu privire la judeţul Constanţa şi regionalizare. Colegii din partid vor transmite în teritoriu informaţii cu privire la avantajele posibilei regionalizări şi faptul că acest lucru nu înseamnă desfiinţarea judeţului Constanţa, aşa cum eronat transmite PSD şi conducerea Consiliului Judeţean Constanţa". "PSD se teme nu de faptul că se desfiinţează judeţul, pentru că el nu se desfiinţează, ci de faptul că se desfiinţează Consiliul Judeţean, iar Nicuşor Constantinescu, preşedintele CJC, îşi va pierde acest privilegiu de a fi preşedinte, pe care îl deţine de prea mult timp", a mai declarat Chiru.

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218