REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
23.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Chiru se duce şi la Cluj-Napoca să-l huiduie pe Ponta

Chiru se duce şi la Cluj-Napoca să-l huiduie pe Ponta

Replica API 19 martie 2014 | 00:00 176

Fie că vorbim de Guvernele Ponta I, II sau III sau fie de un miting al PDL la Bucureşti sau în oricare altă parte, preşedintele pe judeţ al PDL Constanţa, Christian Gigi Chiru, nu se lasă şi se ambiţionează să meargă cot la cot cu vârfurile opoziţiei, totul pentru a da jos guvernarea. Astfel, motivat să-l tragă "de urechi" pe Ponta, oriunde ar fi asta, Chiru se va alătura protestului organizat sâmbătă de PDL, la Cluj-Napoca şi ia şi două autocare după el, să fie sigur că şi constănţenii "portocalii" un cuvânt de spus în capitala Ardealului. PDL organizează la Cluj-Napoca mitingul intitulat "Guvernul Ponta III, marea minciună naţională", care are ca scop continuarea huiduielilor de stradă, demarate la Bucureşti, la începutul lunii februarie a.c. şi de la care, evident, PDL Constanţa nu poate lipsi. "Cu siguranţă ne vom mobiliza pentru două autocare şi vom face deplasarea la Cluj, aproximativ 150 de persoane. Scopul acţiunii este demararea precampaniei electorale, vorbim de un miting de protest împotriva Guvernului Ponta III. Pe modelul protestului de la Bucureşti, mergem în mijlocul Ardealului să transmitem aceleaşi mesaje, unitate, pe de-o parte, a partidului şi de sancţionare pe timpul celor 22 de luni de guvernare Ponta, sub diversele sale forme. Organizarea vizează undeva la 30.000 de participanţi. Nu ne aşteptăm la această cifră, ci chiar atâţia oameni vom mobiliza. Mitingul va începe de la ora 11:00 şi va fi urmat de un marş pe un traseu stabilit de organizatorii locali, spre Instituţia Prefectului, unde vom depune probabil un protest", a declarat Chiru, pentru "Replica".

De partea cealaltă, liderul pe municipiu al Tineretului Democrat-Liberal Constanţa, Cătălin Cheia, se ambiţionează să trimită un "un colet portocaliu" care va însuma o treime din numărul celor care vor face deplasarea programată pentru sâmbătă, la Cluj-Napoca: "În principiu, continuăm temele prezentate la protestul de la Bucureşti, precum atacurile repetate la adresa statului de drept, nerespectarea promisiunilor din campania electorală, în special cea referitoare la milionul de locuri de muncă. Din tot judeţul Constanţa, vor fi aproximativ 50 de tineri, de fapt jumătate din municipiu şi jumătate din judeţ", a menţionat Cheia, pentru "Replica".

Acţiunea de la Cluj-Napoca este iniţiată de formaţiunea locală ardeleană a PDL şi va începe în Piaţa Lucian Blaga (în faţa Casei de Cultură a Studenţilor), de la ora 11:00.

Marius Florian VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367