REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Chiru şi Dragomir au dat de pământ cu Boc: Îşi umileşte întreaga carieră

Chiru şi Dragomir au dat de pământ cu Boc: Îşi umileşte întreaga carieră

Replica API 23 august 2014 | 00:00 202

Senatorul Christian Gigi Chiru continuă atacurile la adresa lui Emil Boc şi-i cere acestuia să înceteze la a-şi mai sabota partidul prin susţinerea publică a candidaturii Elenei Udrea, reprezentanta PMP, transmiţând însă că, cel puţin până la alegeri, nu va fi exclus din PDL, pentru a nu-i oferi ocazia de a se victimiza. "Nu putem tolera sabotajul lui Boc, chiar dacă este exercitat de fostul preşedinte al partidului şi premier al României, de fostul nostru şef. I-am cerut public să înceteze. Este o atitudine care-i umileşte întreaga carieră politică, nu face decât să se discrediteze şi ne arată cât de mici devin unii oameni când le iei puterea", a declarat Chiru, completat imediat aici de deputatul Gheorghe Dragomir: "Mici şi la figurat".

Chiru a mai spus că nu este de acord cu opţiunea declarată a preşedintelui Traian Băsescu în privinţa candidaturii Elenei Udrea la prezidenţiale, dar măcar este o poziţie bărbătească, asumată, nu duplicitară ca a lui Emil Boc. "Personal, nu sunt de acord cu opţiunea lui Traian Băsescu, dar măcar e o atitudine bărbătească, faţă de cea a lui Emil Boc. Dacă Boc simte nevoia să se delimiteze de PDL, s-o facă", a completat senatorul Chiru. La rândul său, Dragomir a spus că pe el nu-l afectează în nici un fel acţiunile lui Boc, care l-a deranjat prin ceea ce făcea ca premier, nu acum, prin susţinerea Elenei Udrea, iar sprijinul său declarat nu înseamnă că votanţii PDL şi PNL se vor conforma întocmai. "Pe mine Boc m-a deranjat prin ce a făcut ca prim ministru, nu prin ce zice acum. După alegeri, vom vedea ce măsuri putem lua împotriva lui. Indiferent de ce zice Boc, alegătorii nu sunt tâmpiţi să voteze exact cum le spune un lider de partid. Cel mai clar exemplu a fost chiar cu PNL, în 2009, când am cerut membrilor şi simpatizanţilor liberali să voteze cu Mircea Geoană. A votat vreun liberal cu Geoană atunci? Bineînţeles că nu!", a explicat Dragomir, stârnind reacţia amuzată a deputatului Culeţu: "Eu sunt unul din liberalii care nu l-au votat pe Geoană!".

C.A.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614