REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Chiru şi Stavrositu au împărţit fasole şi ţuică fiartă de Ziua Naţională

Chiru şi Stavrositu au împărţit fasole şi ţuică fiartă de Ziua Naţională

Replica API 2 decembrie 2011 | 00:00 116

Constantin, prezent şi el la manifestări - video

Constantin, prezent şi el la manifestări - video

Preşedintele PDL Constanţa, Christian Gigi Chiru a ales să sărbătorească ziua Naţională a României alături de locuitorii Constanţei. Pentru acest lucru, au fost alese 10 zone, printre care şi Far, Tomis III, Piaţa Ovidiu, Poarta 6. Evenimentul din zona Far a fost organizat cu ajutorul responsabilului de colegiu, Ionel Obrejan, alături de Clubul Pensionarilor. În locaţiile mai sus menţionate, amenajate cu mese, muzică şi voie bună, atât Gigi Chiru cât şi deputatul Maria Stavrositu, preşedintele Organizaţiei Municipale a PDL Constanţa, au împărţit mâncare şi băutură trecătorilor, dar şi cocarde tricolore.

"Astăzi nu vorbim despre politică. Este ziua Naţională a României şi vom ciocni o ţuică fiartă cu trecătorii, dar vom servi şi fasole cu cârnaţi, mâncare tradiţională românească. Vorbim cu trecătorii despre marea unire, despre istorie şi vom împărţi fundiţe tricolore. Astăzi ne bucurăm că suntem români. Petrec bucuros, dar la 5 minute simt că trăiesc în "Republica Mazăre", din păcate. Oamenii de aici, de la Far, au tot felul de preocupări nebănuită, legate de partdide, de politică. Frumos cartierul acesta, dar cam murdar", a declarat, pentru "Replica" de Constanţa, preşedintele PDL Constanţa, Christian Gigi Chiru. Deputata Maria Stavrositu s-a arătat foarte încântată de mâncarea pusă la dispoziţia trecătorilor, fiind mai mereu cu farfuria în mână. "Sunt alături de români în această zi, sărbătorim împreună ziua Naţională a României cu mâncare şi bună dispoziţie, exact în acest mod, în stradă, în mijlocul constănţenilor. Am fost şi în alte zone, în Brătianu, urmează să mergem şi în Tomis III, avem o zi ocupată, dar îmi face foarte mare plăcere. Ne punem tricolorul în piept măcar în această zi, pentru că nu-l ţinem mereu, zâmbim şi ascultăm muzică românească", a declarat, pentru "Replica" de Constanţa, deputata Maria Stavrositu. Evenimentul a continuat în ritmurile muzicii, alături de locuitorii zonei, care s-au înghesuit să deguste bucatele puse la dispoziţie de PDL. La eveniment au fost prezenţi şi Dionisie Culeţu - directorul OPC, Gheorghe Dincă - director adjunct al Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Constanţa, dar şi Florian Constantin. Evenimentul a fost însă marcat şi de un incident, în sensul că un bărbat a ţinut să facă scandal şi să adreseze cuvinte jignitoare la adresa pedeliştilor.

L.CHIRU, D.ALBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218