REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Chiţac: Ajunge cu trecutul, haideţi să privim împreună spre viitor

Chiţac: Ajunge cu trecutul, haideţi să privim împreună spre viitor

Replica API 24 mai 2016 | 23:53 384

Constanța de astăzi versus Constanța puternică: aceasta a fost tema pe care amiralul (r) Vergil Chițac, candidatul la primărie al Partidului Național Liberal a adus-o în fața a peste 1.000 de invitați prezenți în data de 22 mai la Casa de Cultură a Sindicatelor cu ocazia evenimentului de lansare a candidaților PNL pentru alegerile locale din 5 iunie.

Discursul fostului rector al Academiei Navale “Mircea cel Batran” a fost dublat de un material video reprezentând imaginea Constanței “de un cenușiu înfricoșător”, așa cum arată ea după 16 ani de administrație PSD. “Știu că, poate, nu vă va face plăcere să urmăriți aceste imagini, dar, din iunie, acestea vor fi responsabilitatea noastră și noi vom avea datoria să le schimbăm”, a transmis amiralul candidatul PNL la primăria Constanța, celor prezenți.

În antiteză cu prezentul sumbru, amiralul Vergil Chitac a prezentat planurile pentru Constanța puternică, un oraș definit de ordine și seriozitate. “Ajunge cu trecutul, haideți să privim împreună către viitor. Vin la Primărie pentru a scoate Constanța din mâna unei găsti de nepricepuți animați numai de interese personale nelegitime. Constanța nu mai poate fi condusă cu nereușite, amatorism, demagogie și incompetență. Soluția este foarte simplă. Avem nevoie de un om dedicat, harnic și pragmatic care să vrea, să știe și să poată (…) Cred că am tot ce-mi trebuie pentru această competiție politică: o carieră profesională solidă, experiență în administrarea bugetelor și a unui patrimoniu de valori considerabile, un program electoral realist cu soluții pentru problemele orașului care oferă și o viziune pe termen lung asupra dezvoltării Constanței », au fost cuvintele lui Vergil Chițac.

Acesta a completat că nu va fi singur în această misiune în care se bazează pe echipa pe care a propus-o pentru Consiliul Local Municipal Constanța, « o echipă competentă, o echipă în adevăratul sens al cuvântului care are principii, dar mai ales interese legitime comune ce vizează dezvoltarea Constanței. Sunt oameni care, profesional și moral, stau cu demnitate în picioare în fața oricui. Uitați-vă bine la ei. Ei sunt cei cu care voi gândi soluții pentru a crea locuri de muncă prin atragerea de investiții, prin sprijinirea celor deja existențe și deschiderea altora noi. Ei sunt cei cu care voi face Constanța puternică. Ei sunt cei cu care voi aduce ordinea și seriozitatea în administrarea orașului. Împreună vom aduce Europa în Constanța »

Spre deosebire de actuala administrație locală, amiralul a subliniat că, atât el cât și echipa de consilieri vor continua campania cu onestitate, fără să promită minuni imposibil de atins. « Vom fi onești și le vom spune constănțenilor ce vom face și mai ales cum vom face. Le vom arăta cum vrem să administrăm Constanța cu transparență și corectitudine, în beneficiul lor », a concluzionat Vergil Chițac.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Da da spre viitor.Dupa alegerile pe care le veti pierde.Lepra.
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102