REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
12.7° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

CHIȚAC îi dă REPLICA lui ORBAN, după ce i-a REAMINTIT că a DEMISIONAT din PNL

CHIȚAC îi dă REPLICA lui ORBAN, după ce i-a REAMINTIT că a DEMISIONAT din PNL

Replica API 26 iulie 2021 | 20:59 4917

După ce Ludovic Orban a vorbit, în discursul său de la Casa de Cultură din Constanța, despre plecarea lui Chițac din PNL, în 2017, primarul Constanței a ținut să facă câteva clarificări.

”Am fost impresionat că domnul președinte Orban a dedicat o bună parte a domniei sale unei părți din istoria mea în PNL. Simț nevoie să prezint unele clarificări. Am acceptat în 2016 cu onoare de a candida la Primăria Constanța dar, în același timp, ușor surprins de absența unor lideri care să prezinte o candidatură credibilă. A urmat un moment critic, general de conducerea de la acea vreme. Alegerile au fost organizate în absența mea, nu am avut posibilitatea de a prezenta rapoarte și bilanțuri, în calitate de președinte al organizației municipale. Acel moment rușinos mi-a diminuat încrederea de a face perspectiva cu echipa de la PNL. Am solicitat președintelui Orban o soluție, oricare ar fi fost ea, am crezut că statutul PNL se va respecta. Soluția așteptată nu a venit niciodată. În aceste condiții am părăsit, în septembrie 2017, PNL. S a folosit cuvântul trădare, deși am fost o victimă. Am revenit în PNL pentru a candida și din nou și am reușit să învingem PSD după 20 de ani. Am găsit în Bogdan Huțucă un sprijin permanent, onest, un lider pe care Organizația PNL Constanța a avut și are nevoie. De aceea, am plăcerea de a-l recomanda și susține pe Huțucă la conducerea PNL pentru un nou mandat”, a spus Chițac.

”Odată cu alegerile locale de anul trecut, am început un drum lung și greu pentru modernizarea Constanței. Pentru a concretiza acest lucru avem nevoie de ajutor. Sunt aici pentru acest mesaj, comunitatea constănțeană are nevoie de sprijin guvernamental continuu. Este nevoie de un efort de recuperare imens și intens. Constanta are nevoie urgentă de un spital”, a conchis Chițac.

Citește și:

ORBAN: Să nu credeți că decizia de a-l susține pe CHIȚAC la primărie a fost una ușoară

Mihai LUPU l-a UMILIT pe Ludovic ORBAN: Cum vreți să se dezvolte Constanța, când NU avem...

M.P., A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Atat PNL, cat si tara si chiar Constanta au nevoie de alti oameni. Nici Chitac, nici Orban si nici altii ca ei. Avem nevoie de oameni care sa faca treaba buna, nu de gargaragii.
3
0
zboara. Chitac este un pesedist vopsit in liberal.
7
0
Cum sa va luati de amiral cand Pinochio de la psd era in sala. Aveti grija la apostolii liberalismului care umblau cu Nicusor si Mazare de mana in urma cu ceva ani. Pe toti i.am vazut in sala si ranjeau ca niste vulpoi.
9
0
Amiralul de kkarton o sa se duca de u de a venit dupa mandatul asa la cta
14
2
Vrajeala ieftina.ne lasti cu asa zisele proiecte.vrajeala ieftina
12
3
Celui ce il hraneste...cine il mai punea candidat pe boul de chitac daca nu era orban. Acum au prins toti avant, dar uita ca fara orban erau la gara...jeguri pdliste si psdiste..pnl nu sunteti voi!
28
4
Peste 3 ani incompetentul si lingaul o sa planga dupa voturi. Pana atunci spre sa vada toata lumea ca e un psdist incompetent aciuat aiurea la PNL
34
6
Toti penelistii sunt niste mizerii mai mari si mai multe decat cele din sectorul 1 al capitalei. Rusine si huuuuooo javrelor. Moartea cu voi!
25
8
Stie ca acest Chitac este un tradador incompetent.
36
5
Am citit cu atentie aceste articolul ,din toata lista de personalitati lipseste cea mai mare poluare la ape ,Omocea si Bola
20
2
Lasati victimizarea...vedem toti cum arata Constanta.. oribil
55
3
In tot partidul nostru
45
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218