REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Chițac: Parcul de la Far va fi modernizat. Video

Chițac: Parcul de la Far va fi modernizat. Video

A.F. 8 octombrie 2022 | 00:00 1391

Primarul orașului Constanța, Vergil Chițac, a transmis că parcul de la Far va fi modernizat și transformat într-un punct de atracție pentru constănțeni.


„A venit momentul să ne aplecăm privirea și asupra Parcului de la Far, care strigă de prea mult timp după ajutor. Mă bucur să vă anunț că vom moderniza întreaga zonă în interesul pietonilor și al locuitorilor din vecinătate.

Investițiile presupun următoarele:
- refacerea zonelor pietonale cu pavaj modern;
- refacerea zidurilor de sprijin și a scărilor;
- înlocuirea mozaicului;
- montarea unui mobilier nou;
- înlocuirea corpurilor de iluminat.


Astfel, vom avea un parc modernizat, curat și civilizat, care va schimba înfățișarea întregii zone. Contractul are o valoare de aproximativ 1,3 milioane de lei (fără TVA), iar durata este de 12 luni. Termenul de realizare a lucrărilor este de 100 de zile.

Suplimentar față de ce v-am explicat mai sus, am mai achiziționat servicii de urbanism, arhitectură și design. Astfel, vom avea posibilitatea reconfigurării peisagistice a spațiului în interesul tuturor categoriilor de vârstă, la cele mai înalte standarde.
Vă doresc un sfârșit de săptămână liniștit.“, a declarat primarul Chițac.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sunt curios daca Primarul stie ca in spatele lui, pe imagini, se vede bodega aia ilegal construita pe domeniul public. Oare el nu se intreaba cum a.devenit ala proprietar pe un trotuar? Stie oare primarul ce scandaluri si bubuieli sunt in acest parc? Stie el oare ca nu exista un sist de irigat peticele de iarba? Oare stie ca exista seara de seara grupuri de tineri ce consuma diverse suabstante si fac scandal pana la 3 dimineata? Oare nu ar putea primarul sa monteze camere video si sa-i traga la.raspundere pe cei care distrug parcul? Apropo unde a parcat primarul? Nu vede ca nu sunt locuri de parcare? Mare noroc a avuf ca nu a dat nas in nas cu mine ca ii explicam eu lui cu hartiile in fata cat de incompententa e primaria condusa de el.
1
0
Da toate parcurile din Constanta arata foarte bine asta de la far a ramas de amenajat . ::::))))))))
2
0
Deja-vu. Se aproprie alegerile, se face curatenie la Far, Henri Coanda, Poarta 6. Mosul din Eforie si Mazare gandesc la fel. Sa speram ca nu mai tine vrajeala.
6
1
Nu ai inteles nimic Chitac, parcul de la far striga dupa ajutor pentru ca vrei sa te apuci tu de el, iar tu nu esti in stare decat sa sapi si sa lasi lucrarile neterminate. Daca tot zici ca ai onoare macar lasa l asa sa se mai joace copii si se va ocupa noul primar peste 2 ani de lucrare.
13
2

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367