REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
19.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Chițac: PNL Constanța este „un devorator de oameni de afaceri“

Chițac: PNL Constanța este „un devorator de oameni de afaceri“

Replica API 30 iulie 2018 | 00:15 393

Vergil Chițac

Senatorul independent Vergil Chițac a apreciat că PNL Constanța este un "devorator de oameni de afaceri", exemplificându-l în acest sens pe fostul consilier județean George Muhscină.

Comentariul a fost făcut în contextul în care se speculează că omul de afaceri Mohammad Murad va candida la Primăria Constanța din partea PNL. Chițac nu a dorit să evalueze prea mult situația, în condițiile în care este doar o posibilitate nu o certitudine, dar a mai punctat că a sesizat, din discursul lui Mohammad Murad că și acesta este nemulțumit de actuala administrație publică locală de la Constanța.

"Ce afaceri s-au dezvoltat la Constanța? Nici unele. A trânti un bloc între alte două blocuri nu este marea investiție", spune Chițac. Nu este singurul reproș la adresa administrației locale, desigur, însă momentan Chițac nu vrea să se pronunțe dacă va candida din nou la Primăria Constanța. În schimb, dacă se va decide să candideze, a exclus o variantă: candidatura din partea PSD. Ar rămâne, așadar, variantele să candideze independent ori din partea asociației pe care o reprezintă, și care să devină, până la alegeri, partid local.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai nu matale don Chitac mergeai la vanatoare cu Hasoti si Dragomir care te-au ridicat la gradul de contraamiral de flotila si de profesor! Impreuna cu Comanescu cel la care stai cu cabinetul de senator! Erau oameni de afaceri care te-au ajutat alaturi de ceilalti pe care- i balacaresti acum! Las-o moarta! Esti deja cunoscut!
0
0
In curand se va donedi ca Murad a fost cel mai mare infractor din Romania din toate timpurile cu aproape tot spectrul de infractiuni la activ si din alea care Nu se prescriu niciodata !
1
0
Nu e prost destul, pana nu e si fudul! Vai mama lui de politician, toata viata nu a facut altceva decat sa traiasca pe banii statului!
9
1
Chitz chitz
9
0
Doamne nu ne mai facem bine , cum sa pui tu astfel de oameni in cadrul unei institutii. Auzi Mohamed arab primar la Constanta , Chitac nu face doi bani.!!
10
0
Confirm: arogant si plin de el. Sper sa nu ajungem pe mana unui astfel de individ cu caracter scarbos
9
0
Ipocritilor, simtiti ca vi se misca pamantul de sub picioare, ca n o sa mai puteti face blaturi in continuare ca si pana acum? V a luat frica, nu? A iesit din nou la suprafata "barbatul" din voi care a inceput sa arunce cu noroi sub "fusta anonimatului? Mi e mila si scarba in acelasi timp de voi, din cauza voastra Constanta este ruinata si necivilizata, amortita si mizera, pentru ca v ati vandut ieftin, pe 1 kg de zahar si unul de faina. Sunteti mandri de voi cand va priviti in oglinda? Sau ati atins nivelul maxim de indiferenta incat va place sa traiti in mocirla adusa de votul vostru ieftin
6
10
Cinstit, onest, corect, de incredere, hmmmm, l-ati feletzionat pe domnul amiral sau poate asta va doriti sa va dea si voua un oscior de ros, cat de mic. Sau v-a dat deja osul? Este exact asa cum s-a spus pe aici, oportunist, arogant si plini de bashini.
11
3
nu mai avem sobolani la popota pentru Chitac.
8
1
Sunt vecina cu acest, nu pot sa-i spun om. Aroganta este cuvantul ce-l descrie cel mai bine. Cat despre primar viitor inca nu se vehiculeaza vreun nume de om adevarat. Sa dea domnul sa apara cineva, sa dea domnul sa apara cineva care nu are treaba cu vreun partid politic, un om pe care sa-l vezi printre noi pe strada
12
2
De acord cu Bono, student si Cetateanul. Mult zgomot pentru un nimic.
5
0
Vergil Virgil sau Chitac Chitac ? Un arogant, exact ca in Academie...
15
3
Un oportunist notoriu care nu urmareste altceva decat satisfacerea orgoliului persoanal si daca se nimereste si cel al lui Comanescu! Acesta din urma pare destul de naivi sa sustina un astfel de specimen!
15
2
Oare cat ne mai trebuie?!?
3
1
Comanescu o sa de a faliment , pai sa iti zic ceva voi va bucurati cand unul ca si Comanescu care are sute sau o mie angajati da faliment sunteti dobitoci , nu va forteaza nimeni sa veniti sa munciti la el la firma dar daca o mie de oameni isi pierd locul de munca cum este dupa tipati ca sunt prea multi someri , pai cine credeti voi ca vine maine in Romania sa va faca voua fabrici si uzine voi nu vedeti ca suntem sulgile Europei de la ce mancare ne vand pana la muncile pe care majoritatea o presteaza in occident iar cand avem inca firme romanesti cu sute de angajati ii dam in cap .. ofticai
13
4
Aveti votul meu dle Amiral! Ati ramas singura persoana de incredere din toata politica de la malul marii! Ii invit pe constanteni sa faca un efort si sa vina alaturi de dvs si astfel, impreuna, sa creionam viitorul cetatii noastre! M am saturat de aceleasi promisiuni fara acoperire, m am saturat de oameni de carpa, de oameni de nimic, VA VREAU la Primaria Constantei sa le aratati tuturor ca orasul nostru poate iesi din comoditatea cu care am fost indobitociti in ultima vreme!!!
11
26
Ma uit de fiecare data amuzat la creatura asta de Chitac pe care o cunosc de peste 30 de ani! Este de o tenacitate feroce in a-si satisface vanitatea! Si multi ca mine il cunosc! Cred ca dl Comanescu care il gazduieste pe Lahovary cu cabinetul senatorial strica orzul pe gaste! E deja falit si are nevoie de un instrument la primarie! Chitac nu va iesi primar!
22
8
despre ce vorbesti: "a tranti un bloc intre doua nu este marea investitie" te face un vomitator de vorbe si neintelegator de fenomen economic. Chitace, nu ca ai sti sa raspunzi daca as formula-o ca intrebare, dar ar trebui sa gandesti la asta: Ceausescu, ala de te-a hranit la popota pana ai devenit candidat liberal, desi guverna toata economia Romaniei, nu a amplasat la Constanta mai mult decat industrie usoara si - adecvat locului - navala. Te-ai intrebat vreodata de ce? Macar cat mestecai fasolea la popota? Poate e timpul sa o faci azi!
17
5
Dnule Chitac , cand erai la ANMB nici macar nu stateai de vb cu studentii tai!Aveai niste basini si un sictir in tine, parca erai Patriarhul Daniel!!!Esti o mizerie de om ,cine a lucrat cu tine stie ce spun ...
27
6
Dragi constanteni, Virgil Chitac este un om integru, ascultati-l cu mare atentie! V-ati invatat sa votati derbedei, iar orasul sufera din cauza asta
10
27
Chitac poate avea o sansa la primarie daca gaseste pe cineva dispus sa riste bani multi pentru campania lui. Cu maruntis nu are nicio sansa.
21
0
Ai dreptate Pnl.
15
2
Un Idiot care nu are doua vorbe de spus in politica. Un oportunist care isi pregateste asternutul pt viitorul mandat
28
8

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218