REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
15.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Chiţac VERIFICĂ dacă s-au RESPECTAT măsurile impuse de Curtea de Conturi, după controalele din ultimii 4 ani

Chiţac VERIFICĂ dacă s-au RESPECTAT măsurile impuse de Curtea de Conturi, după controalele din ultimii 4 ani

Replica API 26 noiembrie 2020 | 21:18 2525

Primarul Constanței, Vergil Chițac, a dat dispoziție angajaților primăriei ca până săptămâna viitoare să-i prezinte toate documentele necesare pe care administrația condusă de Făgădău le-a întocmit în urma controalelor Curții de Conturi în perioada 2016 – 2020. Edilul vrea să afle dacă angajaţii au luat măsurile de remediere a deficienţelor constate de inspectori în toţi aceşti ani.

"Nu am preluat nimic când am venit la primărie. Practic, nu mi s-a predat primaria. Atunci, trebuie să ştiu, Curtea de Conturi când a venit, ce încheieri a lăsat, ce a fost dus la bun sfârsit sau, dacă nu au fost duse la bun sfârşit, de ce. Organele de control lasă observaţii care trebuie să se închidă. Le-am dat termen, iniţial, cinci zile, dar am zis să-i las până saptamana viitoare. Dacă nu îmi vor prezenta date sau îmi vor ascunde informaţii, nu va fi bine", a declarat, pentru Replica, Vergil Chiţac.

M..P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Hai! Nu mai stergeti comentariile?
14
0
Nu mai cheama el Chirac curtea de conturi?!? Am impresia ca e mai prost decat alalalt.
18
2
Dar cu banii de subventii pe care pensionarii a trebuit sa ii returneze din cauza ca incapabilii de functionari din Primaria lui fagadau, nu au controlat inainte; acesti incompetenti nu patesc nimic???
6
0
Apropo de ce zice domnul Marin mai jos........cum au fost evaluate la sfarsitul anilor doamnele ce erau secretare la usile primarilor dar cu posturile in alte servicii......pai sefii de servicii au facut fals in acte publice....ca au fost evaluate patachinele alea conform atributiilor din fisele postului......iar ele nu au facut din ce scria acolo niciodata. PATACHINE LA USA PRIMARILOR!
4
0
Problema-i mai complicata :ce masuri sa prevada Curtea de conturi daca inspectorii ei sunt veniti dintre functionarii primariei ? Sa fim seriosi ,Curtea de conturi s-a facut ca nu vede furaciunile din primarie......
4
0
Poate verificati si CT BUS, mai ales pe doamna MARIANA SOCEANU,cum este numai merg furaciunile doamna director vati retras copilu de la scoala particulara, de ce vati mutat ssecretara in alt birou va este frica sa nu dea din casa si femeia de serviciu care o duceati la dumneavostra acasa la curatenie ati puso operatoare la peco si poate explicati cum circula sotul cu masina institutiei si de ce ati fost plecata noaptea la Istambul la ISUZU si vati intors in acceasi zi aveati de incasat comisionul pentru domnul BOGDAN NITA
6
25
cu ciupaniii!!!!
4
1
nu uita cu cine ai de-a face. Toti frecatorii de pula din primarie sunt niste infrtactori care au furat impreuna cu fagadau !!! Daca nu intri cu buldozerul in primarie n-ai facut nimic !!!
17
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218