REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Chris Brown, fostul iubit violent al Rihannei, a reacționat la vestea că artista a devenit mamă

Chris Brown, fostul iubit violent al Rihannei, a reacționat la vestea că artista a devenit mamă

Replica API 24 mai 2022 | 00:00 758

Rihanna a dat naștere unui băiețel, primul copil al artistei cu rapperul A$AP Rocky. Solista a primit o urare cel puțin neașteptată din partea lui Chris Brown, fostul iubit care a desfigurat-o în bătaie pe artistă, în urmă cu ceva ani.

Rihanna a avut parte de o bucurie imensă, căci a devenit mama unui băiețel, copilul cântăreței cu rapperul A$AP Rocky, scrie click.ro.

Dintre toți cei care au felicitat-o pe Rihanna, cea mai mai surprinzătoare reacție a venit chiar din partea fostului iubit, artistul Chris Brown, alături de care solista a trăit o poveste extrem de tumultoasă și mediatizată, în 2009. Totul s-a năruit între cei doi în momentul în care Brown a bătut-o îngrozitor pe Rihanna și poze cu chipul tumefiat al artistei au făcut înconjurul internetului.

Iată că la peste zece ani de la groaznicul incident, Chris Brown a făcut un gest frumos și matur față de fosta sa iubită și a felicitat-o pentru faptul că a devenit mamă, prin intermediul unei postări pe Instagram.

„Felicitări”, a scris rapperul, în vârstă de 33 de ani, joi, la scurt timp după s-a aflat că Rihanna a dat naștere unui copil.

Proaspăta mamă, în vârstă de 34 de ani, nu a oferit detalii despre nașterea fiului ei și nici nu a dezvăluit numele lui.

Rihanna a început să se vadă cu A$AP în timpul pandemiei

Rihanna și-a prezentat burtica de gravidă, pentru prima dată, în ianuarie anul acesta, la aproape doi ani după ce prietenia dintre ea și A$AP Rocky, în ​​vârstă de 33 de ani, s-a transformat într-o relație romantică foarte pasională.

Cuplul a început să se întâlnească în timpul pandemiei de coronavirus, a declarat Rihanna pentru Vogue în aprilie.

Înainte de relația cu A$AP, Rihanna s-a întâlnit cu Hassan Jameel din 2017 până în 2020. Artista a fost implicată, de-a lungul anilor, în relații cu mai multe vedete de la Hollywood, precum Drake, Travis Scott și Lewis Hamilton.

Cum l-a pedepsit legea pe Chris Brown după ce a bătut-o pe Rihanna

În martie 2009, Brown a fost acuzat de agresiune după altercația cu Rihanna. El a pledat vinovat și a fost condamnat la cinci ani de control judiciar și 1.400 de ore de muncă în folosul comunității. În august 2013, i s-au atribuit încă 1.000 de ore.

Rihanna a vorbit despre acest episod dureros al vieții sale, într-un interviu emoționant cu Oprah Winfrey.

„Cred că a fost dragostea vieții mele. A fost prima dragoste. Și văd că el m-a iubit la fel... nici măcar nu este vorba despre noi să fim împreună. Îl iubesc cu adevărat. Deci, principalul lucru pentru mine este ca el să fie liniștit.", a declarat Rihanna despre Chris Brown.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614