REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Chris Evans profită de vâltoarea suscitată de o fotografie nud pentru a-şi îndemna admiratorii să meargă la vot

Chris Evans profită de vâltoarea suscitată de o fotografie nud pentru a-şi îndemna admiratorii să meargă la vot

Replica API 17 septembrie 2020 | 00:00 1048

Actorul american Chris Evans a fost protagonistul reţelelor de socializare în weekendul trecut după ce a postat din greşeală o fotografie nud, care a devenit virală, însă eroul filmelor Marvel a profitat de vâltoarea suscitată pentru a-şi îndemna fanii să voteze la alegerile prezidenţiale din SUA, relatează EFE, citată de Agerpres.

Chris Evans

"Acum că v-am captat atenţia... Votaţi pe 3 noiembrie!", a scris ironic actorul pe Twitter, unde are 14 milioane de fani şi unde este foarte activ pe teme politice (un mare critic al preşedintelui american Donald Trump).

Mesajul a avut un mare succes pe reţelele de socializare, unde a acumulat peste un milion de "like-uri" şi a fost redistribuit pe aproape 220.000 de conturi.

Evans, interpretatul personajului Captain America în filmele cu supereroi din universul Marvel, a postat din greşeală o imagine nud.

Deşi fotografia a suscitat tot felul de comentarii şi de glume pe reţelele de socializare, au fost şi numeroşi fani care i-au trimis numeroase mesaje pentru a încerca să stingă polemica şi să distragă atenţia.

Această tactică, obişnuită pe reţelele de socializare pentru a schimba direcţia unei conversaţii publice despre o persoană sau o temă în general, a fost apreciată de actriţa Kat Dennings, care în saga Marvel a interpretat-o pe Darcy Lewis în filmul despre Thor.

"Respectul public pentru intimitatea şi sentimentele lui Chris Evans este un lucru minunat. Nu ar fi bine dacă ar putea fi extins şi femeilor când se petrece un lucru similar?", a comentat actriţa cunoscută şi din serialele "2 Broke Girls" şi "Dollface".

Însuşi actorul a încercat să abordeze tema cu sportivitate, subliniind că a fost o greşeală din care a avut multe de învăţat. "A fost ruşinos, dar trebuie să ştii să încasezi loviturile. Am însă fani fantastici care mi-au venit în ajutor", a precizat el pentru emisiunea The Tamron Hall Show.

Chris Evans a jucat în 2019 în filmele "Avengers: Endgame" şi "Knives Out", iar anul acesta este protagonistul serialului în format limitat "Defending Jacob", difuzat de Apple TV+.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218