REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Christian Gigi Chiru şi tinerii liberali, vizitaţi de micii colindători

Christian Gigi Chiru şi tinerii liberali, vizitaţi de micii colindători

Replica API 21 decembrie 2015 | 00:00 230

Christian Gigi Chiru

Senatorul Christian Gigi Chiru şi tinerii liberali, vizitaţi de micii colindători! Peste 200 de copii au vizitat sediul PNL de pe strada Ion Lohovari, au primit daruri şi s-au întâlnit cu Moş Crăciun. Şi anul acesta, senatorul Christian Gigi Chiru şi tinerii liberali au venit în ajutorul lui Moş Crăciun şi le-au oferit micilor vizitatori cadouri şi dulciuri.

Pentru că este frumos să dăruieşti, Moşul le-a oferit nu un singur cadou, ci mai multe, pentru ca ei să le dăruiască mai departe. Astfel, copilaşii au fost mici spiriduşi care au transmis, la rândul lor, ideea de dăruire prietenilor sau colegilor. „Acţiunile desfăşurate în preajma sărbătorilor au devenit o tradiţie şi împreună cu organizaţia de tineret dorim să transmitem ideea de a dărui semenilor noştri. Dăruirea este un fapt creştinesc prin care devenim mai buni, iar sărbătorile de iarnă sunt cele mai potrivite pentru a transmite acest sentiment de bucurie familiei, prietenilor şi celor dragi. Şi în acest an respectăm tradiţia şi, în prag de sărbători, am primit vizita a peste 200 de copii care ne-au colindat şi cărora le-am oferit daruri. Micuţii au fost încântaţi de cadourile primite şi de prezenţa Moşului căruia i-au cântat colinde şi i-au recitat poezii. Pentru noi, organizaţia în care ne desfăşurăm activitatea politică este ca o familie şi este firesc să petrecem împreună în prag de sărbători, ca în fiecare an”, a declarat senatorul Christian Gigi Chiru. Parlamentarul a mai precizat că, după sărbători, pe agenda sa se află mai multe acţiuni care vor avea un rol caritabil. „Este bine cunoscut faptul că, de-a lungul timpului, m-am implicat în mai multe acţiuni de caritate, astfel că, după sărbători voi participa la mai multe acţiuni de acest tip. Pentru că ne aflăm în prag de Anul Nou, doresc să urez constănţenilor “La Mulţi Ani”, sărbători fericite şi un an nou mai bun alături de cei dragi!”.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218