REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.2° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.2° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Cică Lupu nu vrea şefia PNL Constanţa, fiindcă e „susţinătorul numărul 1” al lui Dragomir

Cică Lupu nu vrea şefia PNL Constanţa, fiindcă e „susţinătorul numărul 1” al lui Dragomir

Replica API 6 octombrie 2015 | 00:00 410

Se au ca fraţii şi fac „o singură echipă”

Se au ca fraţii şi fac „o singură echipă”

Periodic, PNL Constanţa este „bântuit” de zvonul că deputatul Gheorghe Dragomir nu ar mai fi în graţiile şefilor de la Bucureşti şi că ar urma să fie schimbat din funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene. Informaţia este livrată „la pachet” cu detaliul cum că doritor să scape de Gheorghe Dragomir din postura de preşedinte ar fi chiar deputatul Mihai Lupu, interesat să preia el frâiele PNL Constanţa.

Cu siguranţă, un sâmbure de adevăr există la mijloc, chiar dacă Dragomir se arată detaşat de astfel de subiecte: „Probabil că astfel de zvonuri lansează cei care nu doresc să fie atmosferă de lucru în PNL Constanţa. Într-adevăr, e mult atâţia ani în funcţia de preşedinte, dar în 2017 vor fi alegeri interne. Până atunci, voi depune tot efortul alături de colegii mei şi ne vom mobiliza pentru alegerile locale”. Referitor la colegul deputat Mihai Lupu, Gheorghe Dragomir spune că l-a întrebat şi pe el, dar şi pe alţi colegi din conducerea organizaţiei judeţene de partid, dacă există vreun reproş la adresa sa ca preşedinte. „Lupu e susţinătorul meu numărul 1.

Am întrebat dacă există vreun reproş la adresa mea, dar nici el şi nici alţi colegi nu mi-au spus că ar fi ceva. Eu cred că e sincer (Mihai Lupu - n.r.), dar ştiu şi eu? Puteţi să îl întrebaţi. Oicum, subiectul (schimbării din funcţia de preşedinte al PNL Constanţa - n.r.) nu mă preocupă, e un subiect fals. Am susţinerea tuturor organizaţiilor PNL din judeţ, a primarilor, a conducerii centrale, care e totală”, a conchis Gheorghe Dragomir. Contactat de „Replica”, deputatul Mihai Lupu s-a rezumat, referitor la acest subiect, la o singură declaraţie oficială: „PNL Constanţa este o singură echipă şi îşi doreşte să câştige Primăria Constanţa”.

Alexandra ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369