REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Cină în înaltul cerului - o extravaganţă care ajunge şi la Constanţa

Cină în înaltul cerului - o extravaganţă care ajunge şi la Constanţa

Replica API 17 iunie 2011 | 00:00 132

16.700 de euro să închiriezi masa plutitoare

16.700 de euro să închiriezi masa plutitoare

Pentru 16.700 de euro, oamenii cu bani din judeţul Constanţa, dar şi turiştii, pot închiria "masa zburătoare". Ei pot lua cina cât mai aproape de cer, pot discuta afaceri şi se pot relaxa.

"Dinner in the sky" (DITS), spune Ovidiu Barbier, cel care a venit cu ideea aducerii în România a "mesei la înălţime", este o modalitate de relaxare a oamenilor cărora le place să-şi depăşească propriile limite, pentru acele persoane pentru care nu este suficient doar să ia masa într-un local obişnuit, ci acceptă provocarea să evadeze şi să ia cina în singurul restaurant din cer. Este vorba despre un concept adus tocmai din Belgia, care a fost lansat în România cu şapte luni întârziere. "Ideea mi-a venit în timpul unei plimbări pe care am făcut-o cu familia în Europa. Am văzut masa care se afla în aer, mi s-a părut interesant şi m-am gândit să fac acelaşi lucru şi-n ţara noastră", a declarat Barbier. El a mai spus că "Dinner in the sky" poate fi plasat oriunde şi reprezintă un concept unic care permite ca 22 de persoane să se bucure de experienţe inedite la 50-60 de metri înălţime. Cum spuneam, acest concept reprezintă o marcă înregistrată în toată lumea. În momentul de faţă, acesta funcţionează în 32 de ţări. "Dorim să le oferim clienţilor noştri cele mai memorabile experienţe. Produsul a fost asamblat în Belgia sub supravegherea Rheinland TUV. Echipa din România a obţinut toate autorizaţiile necesare în luna martie, prevăzute atât de legislaţia română, cât şi de cea europeană", a precizat el. Masa aproape de cer, cum s-ar traduce, este un eveniment dedicat tuturor celor care doresc să transforme o simplă conferinţă, plimbare sau întâlnire într-un moment magic. Cum se realizează acest lucru? Masa se ridică spre cer cu ajutorul unei macarale speciale de 130 de tone, acolo invitaţii putând asculta fie muzică sau admira demonstraţiile de gătit ale bucătarilor, show-uri de magie, fie prezentarea unui serviciu sau a unui produs. În ceea ce priveşte preţurile, închirierea mesei pentru opt ore costă 16.700 euro, sumă la care se adaugă TVA-ul, cateringul, dacă este nevoie şi plata oamenilor aflaţi la sol. În general, DITS este disponibil pentru o sesiune de opt ore şi găzduieşte 22 de persoane în jurul mesei şi încă cinci membri ai staff-ului în mijloc. Fiecare sesiune va dura între 15 minute şi o oră şi jumătate, putând transporta spre cer 350 de persoane în cazul în care sesiunea se întinde pe durata întregii zile.

Mirabela PANFIL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102