REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.9° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.9° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Cinci ani fără comediantul Robin Williams. Mesajul răvăşitor transmis de fiul său, Zachary

Cinci ani fără comediantul Robin Williams. Mesajul răvăşitor transmis de fiul său, Zachary

Replica API 23 iulie 2019 | 00:00 312

Robin Williams,

Robin Williams a fost unul dintre cei mai iubiţi comici şi actori americani din toate timpurile. Pe 21 iulie el ar fi împlinit 68 de ani, dar din păcate lupta grea cu maladia Parkinson, atacurile severe de anxietate, dar şi depresie de care suferea l-au determinat să îşi pună capăt zilelor în luna august a anului. Actorul a lăcat în urmă o familie care îi va duce lipsa pentru totdeauna, dar şi roluri care nu vor fi uitate niciodată de către publicul larg. Duminică, pe 21 iulie, fiul lui Robin a transmis un mesaj emoţionant părintelui său care a decis să îşi facă ieşirea din scenă cu cinci ani în urmă.

Robin Williams a fost un actor care a adus întotdeauna zâmbetul pe buze celor care i-au urmărit evoluţiile din filme prin intermediul micilor ecrane. În ciuda persoanjelor pline de haz pe care le interpreta, viaţa lui Robin nu a fost la fel de veselă. Din contră, actorul s-a confruntat cu atacuri severe de anxietate, iar în timp s-a cufundat în depresie. Picătura care a umplut paharul a fost diagnosticul de Parkison. Slăbit şi obosit să mai lupte împotriva gândurilor negre, dar şi a slăbiciunii fizice, actorul şi-a pus capăt zilelor în urmă cu cinci ani, pe 11 august.

Robin Williams refuza să accepte ajutorul familiei

Timpul a trecut, însă amintirea lui Robin a rămas vie în memoria celor care l-au aprecuat şi l-au iubit. Zachary, fiul de 36 de ani a lui Robin, a transmis un mesaj emoţionant şi a acceptat să acorde un interviu pentru emisiunea Good Morning Britain în care a vorbit despre tatăl său cu mult drag, dar şi mai mult nostalgie.

„A fost sfâșietor deoarece el încă vorbea cu lumea și dorea să își împărtășească sentimentele, râsul și umorul cu toți cei din jur. Și, deși el suferea și se lupta cu boala, tot mergea și susținea spectacole. Îl admir și îl iubesc și faptul că a trebuit să îl împart cu lumea întreagă a fost foarte dificil”, a declarat Zachary în interviu. Zachary a dezvăluit faptul că tatăl său nu a fost un om care să accepte uşor ajutorul celorlalţi, aşadar era destul de dificil să îi fie alături în condiţiile în care actorul refuza ca apropiaţii săi să îşi exprime grija sau compasiunea în mod făţiş. „Nu știam ce pot să fac sau cum îl pot susține mai bine pentru că nu era mereu deschis la a vorbi despre durerile și problemele lui personale”, a mai spus Zachary despre tatăl lui. „Viața poate fi scurtă și este foarte importat să împărtășești cu ceilați dragostea și sentimentele de afecțiune”, a concluzionat Zachary.

Robin Williams a vorbit cu o fană cu puţin timp înainte de a se sinucide

Robin Williams i-a transmis, cu puţin timp înainte de a se sinucide, un mesaj emoţionant unei tinere bolnave de cancer din Noua Zeelandă. Viviane Waller (21 de ani), din Auckland (Noua Zeelandă), a fost diagnosticată cu cancer pulmonar, de colon şi de ficat în luna ianuarie 2014, potrivit dailymail.co.uk. Pe lista lucrurilor pe care Viviane Waller plănuia să le facă înainte de a muri se afla şi o întâlnire cu actorul Robin Williams. Din cauza faptului că starea ei de sănătate s-a înrăutăţit, Viviane nu a mai putut călători din Noua Zeelandă în America pentru a-l întâlni pe celebrul actor. În cele din urmă, contactat de o prietenă a fetei, Robin Williams a fost de acord să înregistreze un scurt clip pe care i l-a trimis tinerei, înainte cu câteva luni de a-şi pune capăt zilelor.

"Bună, Viviane, aici e Robin Williams, care te întreabă ce e prin Noua Zeelandă? Vă transmit toată dragostea mea ţie, lui Jack (n.r. - soţul lui Viviane) şi lui Sophie (n.r. - fetiţa lui Viviane şi a lui Jack). Şterge asta de pe lista ta", a fost mesajul actorului de comedie.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614