REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.9° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

CINCI RĂNIȚI într-un accident provocat de un taximetrist! FOTO

CINCI RĂNIȚI într-un accident provocat de un taximetrist! FOTO

Replica API 27 mai 2019 | 02:50 592

Cinci persoane au fost rănite, în noaptea de vineri spre sâmbătă, 24 spre 25 mai a.c., puțin înainte de miezul nopții, într-un accident rutier în care a fost implicat un taximetrist. Potrivit primelor informații, taximetristul, care avea pasager, a efectuat un viraj fără să acorde prioritate.

Potrivit oamenilor legii, în noaptea de vineri spre sâmbătă, 24 spre 24 mai a.c., ora ora 23.55, un bărbat de 44 de ani a condus un autoturism în regim de taxi, pe Bld. Mamaia, dinspre str. Soveja către str. Ion Rațiu și ajungând la intersecția cu str. Onești a efectuat viraj la stânga fără să acorde prioritate și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o persoana de sex feminin de 19 ani care se deplasa din sens opus.

În urma impactului al doilea autoturism a fost proiectat către dreapta într-un autoturism parcat.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a 5 persoane: conducător auto taxi și o pasageră de 26 ani , conducătoarea celui de al doilea autoturism și 2 pasageri de 18 și 16 ani.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Haimanale , tu esti sanatos la cap? Ce treaba au saracele victime cu neajunsurile tale din viata?
0
0
Nu stiu de unde au tras concluzia taximetristii ca au prioritate pe strazi pentru ca transporta persoane ! Trebuie sa te feresti tot timpul din calea lor ! Conduc cu viteza, iti taie fata, etc.
1
2
Este un accident ce conteaza ca e taxi uber cola fanta ? Nu cred ca exista o persoana lumea asta ca-si doreste un accident.
4
0
O sa fii la UBER doar daca joci dupa regulile lor daca ramaii cu fumurile astea UBER are usa deschisa pentru ca soferi se gasesc destui.Asa ca ciocu mic Gipsi pentru ca nu esti decat un amarat de sofer nu cosmonaut.
3
4
..... machedoni ! Put a oaie transpirata !
2
4
Toata lumea il injura p taximetrist!!!Dar cu ce viteza circula honda aia p blv mamaia?avea peste 100 garantat!!!A rupt loganul si wv ala si nu zice nimeni nimic de ea!!!dak vine uber ...vor fii soferi tot taximetristi!!!!
9
3
Su uber tot noi o sa facem saracilor. Asa ca tot noi suntem miezul. Sclavilor
7
8
Toate curvele umbla noaptea, nu le mai satura Dumnezu.
10
3
Nu mai urcati in taximetre decat in cazuri extreme. Sunt foarte periculosi in trafic, va riscati propria viata cand urcati in taxi. SA VINA UBER UBER UBER UBER UBER UBER UBER
9
15
AVEM DEJA UN SERVICIU. BLACKCAB. APELATI LA EL CU INCREDERE!
8
9
Facem pariu ca cazanul galben intro saptamana e reparat si e inapoi pe strada?2-3 kile de kit,un pachet de electrozi si gata!Uitati-va la puntea din spate!Masina aia nici in Congo nu ar mai avea drept de circulatie!Cine ii mai da ITP sa mearga la puscarie!
12
9
In doua saptamani trece ordonanta ridesharing,intra Uber la CT cu 1.99 pe km.nu mai merge nimeni cu foamea galbena,baa nu mai faceti nici banii de plan!Deja baietii destepti am inceput sa ne pregatim flotele pentru Uber!
12
6
Pai de ce nu-i bagati in faliment renuntand de tot dar de tot la serviciile lor?Nu este cel mai simplu?
10
7
Sa vina UBER.
9
6
Akm le vinzi bai borfasule?Cand se legalizeaza Uber si Taxify in toata tara?Si m-a rog ,cat ceri pe bucata?200 Euro?
9
5
Vand urgent 21 liciente taxi fara masini se aranjeaza transferul la primarie.Pret de criza!General indicativ 118
2
11
Nu exista taximetrist om cinstit,toti sunt negri in cerul gurii!Ar trebui brigazi cetatenesti cu bate si furci si pe care il prinde ca face pret la cursa,smintit in bataie!In principal la gara si la spital.Solutia:Uber ,Bolt,CleverGo la Constanta cat mai repede!
19
4
sa vina Uber si Taxify. ne-am saturat de parnaiasi
16
7
Mu13 pentru jegurile de taximetristi care nu dau prioritate , nu semnalizeaza , etc. se stiu ei care sunt , ciori , machidoni sau romani nu conteaza
17
4
asa sa fie ranit pt prostiile care le scrie si jurnalistul precum pasagera de pe taxi, care este in stare f. grava. Ce mi-e jurnalistul, ce mi-e taximetritul, 2 dobitoci
14
3
Zici taximetrist si tragi apa. Mi-e mila de cei 10% taximetristi oameni cinstiti, curati si cu bun simt.
35
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218