REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Cine a cerut în şedinţa PSD excluderea Gabrielei Firea!

Cine a cerut în şedinţa PSD excluderea Gabrielei Firea!

Replica API 24 septembrie 2018 | 00:59 382

Surprinzător cine a cerut, în şedinţa CEx a PSD, eliminarea Gabrielei Firea din toate funcţiile de la partid! Cel care a cerut excluderea este primarul Sectorului 5, Daniel Florea (fost membru PDL Constanţa!).

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a respins însă această solicitare împotriva primarului general al Capitalei, Gabriela Firea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
o femeie care a scapat de doi barbati....dubios.....vrea sa distruga romania . Basescu a spus ca s-ar putea sa nu-si mai gaseasca sotul acasa , deci acum s-a dat cu klaus sa-l salveze pe pandele . Pensionarule , vezi ca si limbile sunt scumpe......mortii ma-tii de pensionar psihopat , sa sugi pula la toti cititorii replica !
2
2
ce baiat bun este dragnea . a respins cererea
3
0
de sus in jos ;guvern,prefecturi ,primarii, vai mamitica lor !
2
0
Presedintele Johannis trebuie sa iasa, sa condamne comportamentul abuziv si penal al unui inculpat ca dracnea care duce tara in prapastie si foloseste bogatia tarii in mod partinic si personal numai ca sa scape el de puscarie. Dracnea este presedinte de partid, al unui partid corrupt, la fel de penal ca el, seful PSD. Klaus Johaniss este presedintele Romaniei si trebuie sa apere tara si cetatenii de asaltul penalilor la adresa democratiei!
3
2
e blat pe fatza.Ba mai mult,tind sa cred ca s-ar putea chiar sa fi fost si un pic de diversiune asa,sa mai uite romanul de problemele reale.psd se''reinventeaza''
2
2
Palma grea a lui Daddy se va abate peste popoul lui Gabi.
3
6
Cine este D. Florea ? Este fiul generalului de politie, Florea, s-a invirtit in partidul lui Basescu, a ajuns prin Taracila, Senator de Calarasi si cu ajutorul lui Dragnea Primar de Bucuresti si un an badigurdul lui Firea, iar miine ministru...
6
2
De ce l-am impuscat pe Ceausescu! Ca sa conduca tara un HOT penal inconjurat de alti hoti penai!! Aveam o economie dezvoltata, oamenii erau egali si traiau bine, acum avem o mana de hoti milionari in euro sau dolari si, 90% saraci pamantului. Robi in tara lor. Aia care traiesc bine, sa voteze psd, ceilalti sa-i ia cu parul sa-i faca sa se ascunda singuri in puscarii de furia poporului pe care l-a jefuit.
9
3
isi imagina careva ca puscariasul dragnea va da curs solicitarii?, nu-si batea singur cuie in talpa- desi nu o inghite pe firea si in secuna doi ar fi capabill sa o devoreze- joaca un teatru destul de ieftin, impresia nu mai functioneaza, tavalugul a pornit, de oprit nu se va mai opri si puscariasul exte constient de final. Apoi pe 8 octombrie , speram, intr-un inceput furtunos si drum liber spre puscarie cu o pedeapsa mult mai mare- in conformitate cu bravurile lui
13
4

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920