REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Cine a preluat atribuțiile de primar la Mihai Viteazu, după moartea lui Grameni?!

Cine a preluat atribuțiile de primar la Mihai Viteazu, după moartea lui Grameni?!

Victor ROTARU 9 noiembrie 2022 | 00:00 3662

În dimineața zilei de joi, 3 noiembrie, primarul din Mihai Viteazu, Gheorghe Grameni, s-a stins din viață, la vârsta de 73 de ani. Acesta era unul dintre cei mai vechi primari din județul Constanța, din partea PNL, și activa în funcție încă din anul 2000. După trecerea în neființă a acestuia, atribuțiile au fost preluate de către viceprimarul comunei Mihai Viteazu, Adrian Costache, ordinul de prefect fiind semnat marți, 8 noiembrie.

Gheorghe Grameni

Joi, 3 noiembrie, Gheorghe Grameni, primarul din Mihai Viteazu, a încetat din viață după o luptă cu cancerul, având probleme la pancreas. Acesta era în funcție încă din anul 2000, fiind unul dintre cei mai vechi primari ai județului Constanța. Contactat de către reporterii de la Replica, un reprezentant al Prefecturii Constanța a declarat că viceprimarul comunei Mihai Viteazu, Adrian Costache, a preluat imediat atribuțiile de drept, dar în fapt, acesta și-a intrat în atribuții abia după emiterea ordinului de prefect, iar ordinul a fost semnat pe 8.11.2022.

Vestea a venit ca un șoc pentru mai mulți oameni politici din Constanța

Revenind la vestea care a șocat scena politică din Constanța, președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, spunea că, pe lângă faptul că făceau parte din același partid, de Grameni îl lega și o prietenie lungă, sinceră și frumoasă. „L-am apreciat, l-am respectat,  ne-a legat o lungă prietenie. O să-mi lipsească. Avea o problemă mai veche de sănătate, a murit acasă” a declarat, pentru Replica, Mihai Lupu.

Și prefectul Silviu Coșa a postat un mesaj de condoleanțe. „Peste 20 de ani, Gheorghe Grameni a stat printre oamenii din Mihai Viteazu, i-a sprijinit și a avut grijă ca localitatea să se dezvolte. În urma lui, rămâne suferința familiei și multă tristețe în comunitate. Gheorghe Grameni va rămâne în memoria colectivă ca un primar dedicat oamenilor, un liberal convins și un om cu suflet mare. Dumnezeu să-l odihnească! Condoleanțe familiei!

Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța, a transmis un mesaj de condoleanțe. ,,O veste șoc pentru noi toți, cei din PNL Constanța. Primarul comunei Mihai Viteazu, Gheorghe Grameni, a luat drumul spre pacea eternă.  Astăzi, am pierdut un coleg, un prieten, un om dedicat comunității.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Donchi pufleni sau donchi pufleni funie asa cum i se spune sta bine de tot cu banii ! Numai are nici un fel de problema ! Acuma trebuie sa vina apia sa i demonstreze ca el nu avea oi !
2
0
Rog autoritatile sa intervina ! Tot satul fac vagabonteala cu bani furati de la tauri , oi ! Mai nou parintii lucreaza pe la bela , liuta , toli , care fac pe copiii angajarilor proiecte ! Cand ii vezi toti joaca rol de smekeri , ei sunt vai de capu lor !
2
2
De loc era din stejaru tulcea … a plecat de acolo ca talibanii de bijduveni nu puteau sa suporte ca dina grameni le dadea ceata la tot satul la smekerie ! Si nu prea il bagau in seama , dar omul a demonstrat cu fapte , pe cand fomistii aia din stejaru tulcea au banii luati de la tauri , oi , banci , fonduri fraudate ! Dumnezeu sa l ierte nea dina mare om !
4
4
Nu îl plinge nici o comunitate, era un analfabet , iar voi care scrieți mesaje elogioase sunteți niște pupincuriști.
6
5

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614