REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

CINE a trecut pe la CONDUCEREA PNL Constanţa în ultimii 30 de ani!

CINE a trecut pe la CONDUCEREA PNL Constanţa în ultimii 30 de ani!

Replica API 19 august 2020 | 23:18 3997

Partidul Naţional Liberal (PNL) este cea mai veche formaţiune politică din ţară. Evenimente precum obţinerea independenţei de stat şi războiul de întregire a neamului și crearea României Mari se leagă de numele şi istoria partidului. Legat de organizaţia PNL Constanţa, aceasta a fost destul de stabilă, de-a lungul timpului, în ceea ce priveşte mandatele preşedinţilor, cel mai lung mandat de la revoluţie până în prezent fiind de 12 ani și îi aparține lui Gheorghe Dragomir.

Iată-i pe cei care au coordonat partidul la Constanţa

Doar 4 sunt preşedinţii care s-au aflat la conducerea organizaţiei PNL Constanţa, în ultimii 30 de ani. Mircea Iustian a ocupat această poziție din decembrie 1990 până în noiembrie 1994, când a devenit vicepreședinte.

Mircea Iustian

Conducerea a fost preluată de Puiu Haşotti, cel care fusese anterior şi vicepreşedinte. Acesta a deţinut mandatul până în 2005. În 2004, când încă se afla la conducerea partidului, a candidat şi la funcţia de primar al oraşului Constanţa, însă a fost învins de contracandidatul său, Radu Mazăre. Puiu Haşotti a fost şi ministru al culturii în anul 2012.

Puiu Haşotti

Din anul 2005, președenția filialei din Constanţa a fost preluată de Gheorghe Dragomir.

Gheorghe Dragomir

Acesta s-a aflat la conducerea partidului timp de 12 ani ani, până în anul 2016, când Dragomir a decis să se retragă din funcţia de preşedinte, în locul său fiind ales Bogdan Huţucă, membru al Camerei Deputaţilor din 2016, aflându-se şi în prezent la conducerea organizaţiei din Constanţa.

Bogdan Huţucă

Va reuși PNL, sub conducerea lui Bogdan Huțucă, să schimbe cursul isoriei la Constanța? La aceasta intrebare vom afla raspunsul începand cu 27 septembrie 2020.

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cu ce se ocupa acum Gheorghe Dragomir? A fost 11 ani sef la PNL CT si 3 mandate de deputat si nici n-am auzit de el. Asa a fost opozitia la CT!
0
0
Nu oot sa pricep cum un handicapat ca hasoti a detinut atatea functii!
1
0
Nu uita cine esti si ce ai facut!
0
0
Mircea Iustian cel mai serios si competent organizator din istoria recenta a PNL. Actualii din PNL, daca sunteti capabil de analiza obiectiva, aducei-l inapoi cat mai repede leprelor inmugurite din nimic.
4
0
Lupu photoshopat-ul , analfabet functional. PNL , asa nu castigati.Mare pacat.
2
2
Bineinteles ca singura doctrina este ciolanul si asta nu au demonstrato doar politicieni traseisti ci si aia statornici,daca PSDisti i-au acuzat pe P.N.Listi ca le-au copiat programul ce mai vrei?si nu i-au acuzat pentru ca ei au realizat ceva din programul ala ci pentru ca ei si-au stors creeri sa scrie minciunile alea si astilalti le-au copiat aproape in totalitate,exact cum a facut V.Ponta"il dottore"si alti doctori in stiinta copieri din Romania.
3
0
...mai tineti minte cand Puiu Hasoti ii facea campanie lui Mazare ?
2
0
nu mai tufe , niste cocalari,,vai mama voastra de ciumati.
1
2
Ne mai lasati cu PNL,PSD si altele? Chiar crede cineva ca doctrinele sunt baza ? Pe naiba,vorbim doar de o lupta pentru satisfacerea orgoliilor si a lacomiei. Ceva foarte asemanator cu ce se intampla intre clanurile interlope,doa ca pe sefii interlopi nu-i voteaza populimea. Mizeria umana a conducatorilor tarii are ca efect degradarea continua a societatii. A murit Ceausescu,si ce daca? Altii mai multi si din aluat mai prost sunt acolo sus,unde nu ar trebui sa fie nici ca vizitatori,dar ei ne conduc.
6
1
Cu photoshopat-ul actual din afisele electorale, zero ca om, zero ca profesionist, nu castiga PNL ...pacat!
8
1
cu nea Puiu Hasoti am furat cel mai bine,si-l lasam sa faca ce vrea nevasta-sa geta la muzeul de arheologie.Si a facut-distrugere...ciini,pisici si...lepre
5
1
Cum este posibil sa pui candidat la primarie din partea PNL fara acordul organizatiei locale, un primar in functie de la alt partid care pana acum a terorizat membrii PNL. Nu erai in partidul lui erai dusmanul lui.
6
2
Si acum e finu lui Dragomir epurasul care a devalizat sanatoriul balnear Techirghiol cu un milion de euro cu firma mentenante care a lucrat la canalizari acum e mare PNL-list din director de hotel cu 80 de locuri este manager de succes rusine
3
1
Sub conducerea lui Hutuca PNL are teoretic prima sansa. Interesele personale fac ca aceasta sansa sa se dilueze semnificav. Combinatiile facute de Septimiu Bourceanu un derbedeu necercetat inca ingroapa partidul in marmelada lipicioasa a incompetentei. Vom constata pe 27 septembrie ca PNL a pierdut fotoliul de primar in municipiul Constanta iar la judet presedinte este Felix Stroe.
7
0
Dragomir a fost ceo maimare lepra
12
3
HB, omul PSD-ului
8
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614