REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.3° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Cine ar putea sa-i ia locul Codrutei Kovesi la conducerea DNA

Cine ar putea sa-i ia locul Codrutei Kovesi la conducerea DNA

Replica API 26 februarie 2018 | 01:36 694

Cine ar putea sa-i ia locul Codrutei Kovesi la conducerea DNA. Laura Codruța Kovesi, procurorul şef al DNA, ar putea fi înlocuită, în cazul în care președintele ar da curs cererii de revocare formulată de ministrul Justiției, de unul dintre cei doi adjuncți ai săi: Călin Nistor sau Marius Iacob. Cel din urmă procuror șef adjunct al Direcției Naționale Anticorupție a lucrat la cel mai mediatizat, dar și cel mai scump dosar din istoria României: dispariția avocatei Elodia Ghinescu. Marius Constantin Iacob a fost delegat în funcția de procuror șef adjunct al DNA pe 22 iulie 2013. Luna trecută, Laura Codruța Kovesi și adjunctul Marius Iacob au fost cercetați disciplinar de Inspecția Judiciară. Inspectorii au constatat că procurorul şef al DNA ar fi săvârşit mai multe abateri disciplinare. Alături de ea a fost cercetat şi adjunctul DNA, Marius Iacob. Inspecţia a sesizat Secţia pentru procurori a CSM.

sursa

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Toata conducerea Ro este vanduta strainilor. Lucrurile sunt incurcate rau.
1
0
Eu am auzit hastagisti rezit sunt prosti acum am si vazut, deaceea va urez sa aveti parte de rechizitorii facute bine de procurori dna
3
2
muie cetateanului si mamei lui , cand te-o baga la puscarie iti trimit o scrisoare cu ce postai tu si cu poza lui kovesi , javra penala , infractor sorosist .
1
2
Ai dreptate . Cati de mate fripte , cu izmenele gaurite , fomisti si neciopliti sunt in Constanta ! Asta e electoratul PSD eului , niste derbedei ordinari , cretini , hoti si pomanagi ! Hoooo , cacanari nenorociti care sunteti psd isti .
1
4
Cetatean 24 feb 19:56 : sa ne sugi tu cu tot neamul tau de cioflingari basinosi. muie tie si la tot PSD-ul
0
4
Ar putea sa-i ia locul chiar Elodia Ghinescu daca revine in tara si-l lasa in pace pe pularaul ala de la spp, ei, ce ziceti, este sau nu este moarta Elodia ? Cioaca face parnaie degeaba, curva lui traieste bine merci intr-o insula sau de ce nu in Madagascar sau Costa Rica.
6
2
hai mai ia fabrica dosare si baga lumea la puscarie nevinovata si eu sa tin cu ia pai ia stie ce e puscaria
4
0
Werner lumina si se pisa pe unii; ati ajuns la pwla Presedintelui-care face exact ce trebuie-pentru Romania,pregatiti-va treningu si valiza pentru parnaie aia de va simtiti cu musca pe caciula.A ajuns romanu simplu sa moara de grija DNA cum ar veni.
3
2
Kovesi se mentine prin munca , rezultate, aprecieri atat din interior cat si din exterior. Nu va pleca asa cum voi nu veti scapa de puscarie, daca va fi pe viata, cu atat mai bine
8
4
Unde e elodia? Unde sunt banii pt cautat elodia? Cine raspunde ptr banii cheltuiti in cautarea elodiei fara rezultat?
7
2
Mana lui dragnea si lui psd
10
5
So futem pe mata si tot neamu tau
9
5
O sugi fara sa o uzi, cetatene psd ist Huo bolsevic cu izmene rupte in cur
15
7
Pe kovesi o tin americani , este marioneta lor , face doar ce ii dicteaza americani... asa ca lasati-ma cu kovesi.. de aia a ajuns si molaul ala de iohanis presedinte datorita americanilor , la putere sunt doar marionetele.. SUGETI PULA ASTIA CARE O ARDETI CU KODRUTA SI IOHANIS.. PISHU PE EI
13
28
Nu mai faceti supozitii ca , Kovesi nu va fi revocata asa cum vor penali.. Moguli din media au pus milioane de euro la bataie in aceasta lupta..
32
15

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614