REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Cine credeţi că va intra în turul doi cu Klaus Iohannis la prezidenţiale?

Cine credeţi că va intra în turul doi cu Klaus Iohannis la prezidenţiale?

Replica API 20 septembrie 2019 | 07:13 235

Viorica Dăncilă
Dan Barna
Theodor Paleologu

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ai dreptate am uitat cu muia, ca nu am avut loc de tine.Si daca vine fata de cal si sica damigeana sau tenia cu urechi la putere, tie ce-ti iese?Tot muie ei,nu o sa mergi pe noi autostrazi,nu o sa ai noi spitale iar daca prostii astia ai tai pe care ii sustii vor taia salarii si pensii sa vezi exod de doctori,asistente ,de prin constructii etc, mama si ce capra o sa stai la migrantii adusi de Iohannis.Mars ma capac de veceu ,nu vezi ca se caca toti pe tine?
3
8
unule, baa prostovane, ai uitat ba onanistule ce mu1e ati luat baa limbricule la alegerile europene? Bai oxiur stafidit, mai ai putina rabadare, sa vedem cum te vei face mic ca o cacareaza in iarba dupa urmatoarele alegeri, fraiere! Atunci sa te vad cu spume de rahat la gura!
10
3
a bagat ma-ta in tine un vagon de lecitina,Iohannis te-a meditat de 6 case te-a mai bagat si in programul Romania educata si uite ce prost a iesit din tine, un inept cu un vocabular din 3 cuvinte.Ma bucur ca sunt muist cel da si nu muit cel ce ia muie, ca tine!
6
10
manipulatorul bolsevic de scoala ucigasului ilici iliescu te invit sa-mi lingi cacatul in timp ce incerci sa gasesti veceurile veoricai din fundu curtii !!! Vad ca iei si muie multa de la oamenii destepti !!!
11
3
cine ne spune ca suntem prosti UN BOU manipulator, ba prostule de la TRANSGAZ era ala? PE tine te-a facut natura prost din nastere .Esti un patron ofticat pe care statul l-a pus la plata CASS CAS sa dai un salariu minim, sa nu-ti furi ,sa nu-ti mai bati joc de angajati ! Uite boule si din cauza ta se schimba legea offshore Sepcuta alba si sorosistii au invins, mai vreti bani din gazele din M Neagra ?PNL USR UDMR cum este noua propune? Va place acum? Mai vreti scoli ,spitale, autostrazi, salarii, pensii ? Dar cu ce,boule? Ce mai muie o sa luam cu voi PNL USR, si zambet de cal presedinte !
6
9
Victor Ponta este un bun candidat! RESTU LA GUNOI
0
13
plesoianu votez
2
12
Cu CVT Cu CVT Cu CVT
3
2
sunteti atat de prosti incat nici nu stiti prostilor, ca tot dezastrul Romaniei pe care voi prostilor il pomeniti in postari, prostilor, se datoreaza Guvernului, prostilor, al acestui guvern de nauci analfabeti, total incompetenti si hoti, prostilor, asa cum a fost si psd-istul de la Transgaz, prostilor si nu face obiectul-competenta Presedintelui, PROSTILOR si condus de vaca totala din Videle, prostilor.Ati votat psd, ati luat mu1a pe care o meritati, prostilor! Nenorocirea e ca psd ii nenoroceste si pe cei care nu l-au votat, prostilor.
13
7
Cu Plesoianu?
5
10
Sa iesi la proteste, sa te bati cu jandarmii, sa stai in frig doar ca sa-l ai pe klauss presedinte si guvern pdl pnl inseamna sa fii tampit, degeaba injuri psd.
11
14
cand vad ce comentarii sunt pe aici ma apuca rasul . bai pana acum Iohannis si gasca de trepadusi au dus Romania pe culmlile civilizatiei ,au educat-o cu muie pesede,rescrierea semnificatiei cerintei imperative DEINDATA nerespectarea deciziilor CCR autostrazi, spitale scoli fara wc in fundul curtii ,dar au venit pesedeii cei raii si au stricat tot ce au construit astia , autostrazi surpate, spitale demolate, au mutat wc urile in curtea scolii Mars la cacat, sustinatorilor lui ranjet de cal ! O sa faceti exact o plua la fel ca Boc Ciolos si alti ca Bhase ,Ciolannis,Ha BARNAm !
11
13
Aia cu coasa. Bani cheltuiti aiurea . Atita timp cit inregistrarea si numararea voturilor ridica suspiciuni nu are nici un sens sa se mai organizeze acest simulacru de alegeri.
4
4
Nu-mi pasa,numai sa nu mai iasa sifonerul excursionist din nou.
10
17
sa vina Putin in turu doi.
6
7
VA INTRA VEORICA IN TURUL COI .
16
6

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108