REPLICA ONLINE CONSTANTA

3.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
3.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Cine e noua asistentă de la „Acces Direct”. Cosmina Adam cântă muzică populară

Cine e noua asistentă de la „Acces Direct”. Cosmina Adam cântă muzică populară

Replica API 4 iulie 2020 | 22:22 1699

După întreg scandalul care s-a creat în jurul emisiunii „Acces Direct”, show-ul Antenei are acum o nouă asistentă TV. Aceasta este interpretă de muzică populară și speră că se va descurca în rolul care tocmai i-a fost atribuit.

„Acces Direct” rămăsese de curând fără asistentă TV după ce Emily (Emiliana Burghelea), fostul ajutor al Mirelei Vaida, a adus recent acuze grave echipei emisiunii, anunțând că demisionează. După ce s-au mai potolit apele, show-ul a realizat un casting, iar cea care a obținut postul vacant este din Vaslui și nu e străină de lumea artistică, bifând mai multe apariții în emisiuni autohtone.

Cine e noua asistentă TV a emsiunii „Acces Direct”

Cosmina Adam este noua asistentă a emisiunii „Acces Direct”, anunțul fiind făcut chiar de prezentatoarea Mirela Vaida, în direct în ediția de miercuri, 1 iulie. Tânăra cochetează cu muzica, în special cea folclorică, iar acum își dorește și o carieră strălucită în televiziune.

Aceasta a urmat cursurile Colegiului Național de Artă „Octav Băncilă” din Iași, iar pagina ei de socializare arată că a frecventat și Universitatea de Arte „George Enescu”, din același oraș. Cosmina a fost, de asemenea, solist vocal al Orchestrei Rapsodia Vasluiului.

Cosmina Adam

Foto: Facebook

„Dragii mei, începând de astăzi pot spune ca traiectoria vieții s-a schimbat, cum nici nu mi-am putut închipui. Visurile mele devin realitate,s unt asistenta emisiunii Acces Direct și reporter special. Nu vă puteți închipui cât de fericită sunt și ce simt eu acum! Mulțumesc celor ce s-au gândit la mine! Visați cu ochiul minții!”, a fost mesajul acesteia, după ce vestea că ea va fi noua asistentă de la „Acces Direct” a fost anunțată, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Poate ii ia fatza lu' necantata aia de moldoveanca!
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920