REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Cine este afaceristul ameninţat cu moartea la Năvodari: evaluează imobile şi administrează o cafenea la Maritimo

Cine este afaceristul ameninţat cu moartea la Năvodari: evaluează imobile şi administrează o cafenea la Maritimo

Replica API 5 august 2014 | 00:00 389

Remus Iuhasz: "Cred că sunt în pericol"

Remus Iuhasz: "Cred că sunt în pericol"

Afaceristul din Năvodari, Remus Iuhasz, care este şi preşedintele Asociaţiei Internaţionale a Studenţilor România, consideră că pericolul încă nu a trecut. Acesta a trecut prin clipe de coşmar duminică, 3 august, când două maşini i-au fost vandalizate şi a primit ameninţări, sunând imediat la 112. A depus plângere la Poliţie şi un procuror va instrumenta cazul. Însă, chiar şi aşa, afaceristul consideră că se află în pericol şi, ce este şi mai trist, nu ştie cine ar putea apela la astfel de "tehnici" şi, mai ales, de ce.

"S-a întâmplat ieri (duminică, 3 august - n.r.), cam pe la ora 14.30. Eram pe terasă şi am reuşit să văd cu coada ochiului că a trecut o maşină, un BMW alb, şi cei din interior au aruncat cu pietre. Sunt vandalizate două maşini destul de serios. Lunetele sunt sparte, în interior tapiţeria, pentru că pietrele erau mari, cred că aveau cam un kilogram. Am primit şi nişte ameninţări telefonice, dar asta s-a întâmplat cu ceva timp în urmă, cu vreo două - trei săptămâni. Da, am fost ameninţat cu moartea. Nu am duşmani, dar se pare că ceva - ceva se întâmplă. Nu ştiu cine ar putea fi şi asta este cel mai trist. Consider că sunt în pericol, da. Am depus plângere la Poliţie şi acum aşteptăm să mergem şi la Parchet şi tot aşa", a declarat, pentru "Replica", Remus Iuhasz. Bărbatul este preşedintele Asociaţiei Internaţionale a Studenţilor România, dar administrează şi mai multe societăţi comerciale, între care şi Rosa Trade International, care se ocupă cu evaluarea proprietăţilor imobiliare, şi este împuternicit la Servus Caffe, din centrul comercial Maritimo. Oamenii legii, coordonaţi de un procuror, au declanşat o anchetă, au prelevat probe de la faţa locului, urmând să stabilească un cerc de suspecţi.

Două maşini vandalizate

"La data de 3.08.2014, ora 14.30, poliţiştii din Năvodari au fost sesizaţi de către administratorul unei societăţi, cu privire la faptul că, la aceeaşi dată, o persoană ar fi provocat distrugeri la 2 autoturisme, parcate, aparţinând societăţii, carora le-a spart lunetele, prejudiciul urmând a fi stabilit ulterior. Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere", au spus reprezentanţii IPJ Constanţa.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614