REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Cine este artistul care tatuează cele mai în vogă vedete. ADDA, Velea, Antonia și Lino Golden i-au fost clienți

Cine este artistul care tatuează cele mai în vogă vedete. ADDA, Velea, Antonia și Lino Golden i-au fost clienți

Replica API 18 ianuarie 2020 | 00:00 1865

ADDA şi Alin

Foto Instagram

ADDA și soțul ei s-au întors din Asia Express cu forțe noi și plini de energie, după ce au făcut parte din cel mai în vogă reality-show. Astfel că, și-au pus în minte să-și facă tatuaje noi și au aplecat la cel mai de încredere om pentru a le fi îndeplinite dorințele, iar din fotografiile postate pe rețelele de socializare reiese faptul că sunt mai mult decât mulțumiți de rezultat.

ADDA și Cătălin Rizea s-au întors de la filmările sezonului 3 Asia Express cu un singur gând - acela de a-și completa colecția de tatuaje și au publicat mai multe fotografii pe rețelel de socializare unde le-au arătat fanilor cât de mulțumiți sunt de rezultate.

Foto Instagram

Lino Golden

Alex Velea, Antonia, ADDA și Lino Golden sunt doar câteva vedete pe care Alin, cel mai cunoscut artist tatuator al celebrităilor autohtone, le-a avut pe mână.

Antonia și Alex Velea, alături de Alin Tattoo

Foto Instagram

Alin este din Iraq, iar în anul 2009 a ales să se mute în România pentru a-și materializa visul copilăriei - să devină artist tatuator, iar succesul lui a devenit o realitate. Clienții lui sunt celebritățile, iar Antonia și Alex Velea au publicat mai multe fotografii și filmulețe pe rețelele de socializare, arătându-le fanilor cât de fericiți sunt de tatuajele pe care Alin le-a făcut cu multă precizie și talent la salonul personal „Ali Tattoo“.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Acest articol este o reclama publicitara. Instiga la realizarea de tatuaje, fara sa li se spuna ce consecinte grave pot avea acestea. Asta in afara de faptul ca se poate lua virusul hepatitei B, C sau D, virusul SIDEI sau alte virusuri. Nu avem cum sa stim la ce temperatura se face sterilizarea instrumentelor si nici daca sunt lasate cat trebuie. Tinerii naivi, fara educatie pun botu saracii. Apoi descopera ca se infecteaza tatuajul, sau se irita pielea, sau le apare un cancer de piele. Dar asa se iau banii prostilor, doar ca sa-si faca vila un derbedeu caruia nu i-a placut scoala, caci ar fi
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920