REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Cine este bărbatul căruia Anamaria Prodan îi declară război. Il amenință cu judecata: "Să platească"

Cine este bărbatul căruia Anamaria Prodan îi declară război. Il amenință cu judecata: "Să platească"

Replica API 3 martie 2021 | 00:00 1187

Dacă Anamaria Prodan a avut o perioadă în care a lipsit din luminile reflectoarelor, a fost doar pentru a lua o pauză, nu pentru a se răzgândi. Apele nu s-au calmat deloc, iar vedeta nu a renunțat să-l dea în judecată pe Dennis Man.

Anamaria Prodan s-a supărat extrem de tare pentru că nu a fost implicată în transferul lui Dennis Man la Parma, care s-a realizat pentru 13 milioane de euro și întenționează să îl dea în judecată pe jucător.

De la ce a pornit tot scandalul

Dacă relațiile dintre Anamaria Prodan, Gigi Becali și jucătorul Dennis Man erau destul de strânse până acum, ei bine, transferul tânărului a răcit complet relațiile dintre ei. Vedeta a decis să îl dea în judecată pe Dennis Man pentru a-i cere daune.

La momentul transferului, impresarul lui Dennis Man era Anamaria Prodan, însă jucătorul a decis să realizeze contractul cu firma lui Giovanni Becali și de aici a început întreg scandalul dintre cei trei.

Anamaria Prodan a mărturisit că se află în SUA și că trăiește o perioadă tensionată a vieții ei, de aceea a avut nevoie de timp pentru a se liniști. Impresara a mai declarat că nu se bucură neapărat pentru ce urmează să facă, mai ales în condițiile în care se afla în relații bune cu Dennis Man și familia lui.

”Avocatii mei au totul pregatit, cine a greșit trebuie să plătească. Mie îmi pare tare rău că s-a ajuns aici, mai ales că am avut o relație deosebită cu Dennis și familia lui. Dar trebuie să îmi fac și eu dreptate”, a declarat vedeta.

Ce sumă i-ar datora Gigi Becali impresarei

Gigi Becali ar fi făcut o înțelegere cu Anamaria Prodan conform căreia vedeta nu ar mai trebui să-l atace public, iar impresara a demontat toate zvonurile în ceea ce privește împăcarea lor.

Latifundiarului din Pipera ar trebui să îi dea Anamariei Prodan aproximativ 3 milioane de euro pentru a nu mai reprezenta niciun jucător de la echipa lui.

Anamaria Prodan s-a declarat rănită și a spus că nu va exista niciun fel de împăcare cu Gigi Becali, din cauza gestului lui la care nu s-ar fi așteptat nicicând.

"Ce împăcare, nici vorbă! Nu se pune problema, nu aș putea trece peste ceea ce mi-a facut un om caruia i-am fost mereu alături, mereu loială. Voi continua să lucrez cu aceiași jucători ca si până acum, nu s-a schimbat absolut nimic”, a mai declarat Anamaria Prodan.

După izbucnirea scandalului, fostul finanțator al echipei de fotbal Steaua a furnizat informații conform cărora Anamaria Prodan și soțul ei ar urma să divorțeze și că cei doi nu se mai înțeleg de o perioadă bună de timp, însă au rămas împreună atât pentru copii, cât și pentru o averea pe care ar fi trebuit să o împartă, scrie spynews.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cu ce prestezi ma tu?? O ai k da KAL de 50 sau de MAGARUS de33 ??
0
0
fii atenta, iti prestez eu de 3 milioane de cocco.Dar vreau cazare si masa gratis
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920