REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
12.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Cine este Beny Ţânţaş, "autorul moral" al accidentului în care a fost rănit grav un poliţist de la Rutieră

Cine este Beny Ţânţaş, "autorul moral" al accidentului în care a fost rănit grav un poliţist de la Rutieră

Replica API 18 iulie 2011 | 00:00 827

Şoferul din cauza căruia agentul Cristian Dobrilă a fost implicat într-un grav accident este BENY ŢÂNŢAŞ, alias SM-77-BNY, după cum scria, în ziua Convenţiei PDL, "Gândul".

Iată ce relata Gândul, pentru a vă face o imagine asupra "autorului moral" al accidentului de duminică seara, când un poliţist de la Rutieră, detaşat de la Brăila, a intrat în coliziune cu un BMW. Facem precizarea că poliţistul urmărea în trafic o maşină condusă de Ţânţaş, a pierdut controlul motocicletei şi a intrat într-un BMW. Poliţistul este în stare gravă.

Iată pasaje apărute în "Gândul":

"Cine este Beny, Beny Ţânţaş? În primul rând, este fiul lui tata, adică Vasile Ţânţaş, om de afaceri cu o avere estimată la 9 milioane de euro, ceea ce i-a atras şi introducerea în diverse topuri ale miliardarilor români. Presa locală şi centrală a scris mult despre afacerile lui Vasile Ţânţaş, inclus în grupul "băieţilor deştepţi din energie" şi despre care se spune că ar fi un apropiat al deputatului PDL Ioan Oltean. Firmele lui Ţânţaş au executat foarte multe lucrări în baza unor contracte încheiate cu statul. (...)

Revenind la Beny Ţânţaş, tânărul este cunoscut în special pentru pasiunea sa pentru frumos.

Presa tabloidă a relatat, în 2010, despre relaţia sa cu fotomodelul Andreea Tivadar, care a ţinut ascunsă multă vreme identitatea iubitului său. În cele din urmă s-au afişat împreună, prima dată, la deschiderea unui club. Beny nu mai este iubitul Andreei Tivadar, manechinul schimbând, între timp, mai mulţi parteneri.

Beny are şi un frate, Darius, care a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare pentru ucidere din culpă. În decembrie 2008, el a condus beat, cu 200 km/h, şi a lovit o altă maşină, al cărei şofer a decedat. Imediat după accident, fratele lui Beny a părăsit ţara pentru a-şi trata în Germania rănile suferite în accident", scria Gândul pe data de 15.05.2011.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218