REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
8.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Cine este bruneta care ,,atârna” după ministrul Digitalizării, în vizita de la Constanța

Cine este bruneta care ,,atârna” după ministrul Digitalizării, în vizita de la Constanța

Mirela PASCAL 31 martie 2023 | 00:00 12279

Ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, Sebastian Burduja, s-a aflat pe 27 martie a.c., într-o vizită de lucru la operatorul portuar DP World, urmată fiind de o întâlnire cu conducerea Portului Constanța. Nu a venit singur, ci însoțit de echipa sa de la minister. Ne-a atras, însă, atenția, o doamnă cochetă, brunetă care-i ținea oficialului mapele și veghea, din spate, bunul mers al lucrurilor. Ei bine, tânăra doamnă este nimeni alta decât fiica subprefectului de Ialomița, Gheorghe Babagianu, și ”cumnata” Ramonei Olaru și fosta ”cumnată” a Elenei Economu, fiica afaceristului Tudorel Economu. Despre Oana Babagianu presa a scris în numeroase rânduri, devenind cunoscută în urma căsătoriei cu fotbalistul Hristu Chiacu, un nepot al lui Gigi Becali, cu care s-a iubit aproximativ 3 ani, divorțând în anul 2014. La scurt timp Oana și-a refăcut viața, la Londra, cu un om de afaceri, iar în prezent aceștia au 3 copii împreună.

Cine este bruneta care ,,atarna” dupa ministrul Digitalizarii, in vizita de la Constanta

Când ești fiică de politician cu ștate vechi, îți permiți să ocupi orice poziție îți dorești! Mai ales după ce petreci jumătate de viață pe meleaguri străine… Acesta este și cazul Oanei Babagianu, fiica subprefectului de Ialomița, Gheorghe Babagianu. Oana s-a aflat, zilele trecute, la Constanța, alături de ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, Sebastian Burduja. A fost tot timpul cu un pas în urma lui, ba chiar i-a ținut și mapa, la un moment dat. Nu prea a ieșit în evidență, mulți nici nu știau cine este.

Cine este bruneta care ,,atarna” dupa ministrul Digitalizarii, in vizita de la Constanta

Dacă sunteți curioși să aflați ce o recomandă pe Oana Babagianu pentru funcție și care sunt legăturile ei cu lumea mondenă, vă spunem noi!

A revenit din Spania direct în Guvern

Oana Babagianu a locuit 15 ani în străinătate, este fiica subprefectului de Ialomița, Gheorghe Babagianu. Ca un tată iubitor, subprefectul și-a trimis fiica, proaspăt întoarsă în țară din Spania, în prima linie a administrației românești, consilier la Ministerul Energiei, însă după doar două săptămâni i-a făcut loc la Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării, pe postul de consilier superior. Oana Babagianu are o relație foarte bună cu europarlamentarul PNL, Rareș Bogdan, același care a și convins-o să se întoarcă în țara natală. Europarlamentarul Rareș Bogdan a recunoscut că a ajutat-o pe Oana Babagianu să vină în țară și să se angajeze în Guvern, dar spune că a făcut acest lucru pe baza CV-ului ei.

Cine este bruneta care ,,atarna” dupa ministrul Digitalizarii, in vizita de la Constanta

Oana Babagianu are, potrivit declarației de avere, o avere impresionantă. Printre altele, ea deține 11 locuințe, dintre care două în Spania. Astfel, are împreună cu soțul său o casă la Madrid de 840 de metri pătrați și o casă de vacanță la Denia-Spania, de 250 de metri pătrați, la care este unic proprietar. Apartamentele din București au în total o suprafață de 570 de metri pătrați, la care se adaugă apartamente din Voluntari și Dudu-Ilfov. Deține un teren în Madrid în suprafață de 2.772 metri pătrați, un autoturism Range Rover, mai multe conturi, dividende de 856.286 de lei, dar și datorii. Cel mai mare credit este de 686.000 euro, la Caixa Bank. Soțul său, Viorel Babagianu (a luat numele de familie al soției), a fost director la o companie din Ialomița și la una din Londra.

Este ”cumnata” Ramonei Olaru

Oana Babagianu este sora lui Mircea Babagianu, nimeni altul decât fostul iubit al Elenei Economu, fiica afaceristului constănțean Tudorel Economu. În prezent, Mircea Babagianu este iubitul Ramonei Olaru, pe care încearcă să-l țină departe de ochii curioșilor. Olaru și Babagianu sunt împreună de o lună, iar din postările făcute de focoasa blondă pe rețele de socializare înțelegem că este destul de răsfățată.

Cine este bruneta care ,,atarna” dupa ministrul Digitalizarii, in vizita de la Constanta

Babagianu a avut, ceva timp, o relație și cu Elena Economu, fiica lui Tudorel Economu, afacerist din Constanța. După ce s-au despărțit, fata a început o relație cu fiul patronului BGS, Andrei Oprea.

Cine este bruneta care ,,atarna” dupa ministrul Digitalizarii, in vizita de la ConstantaHristu Chiacu și Oana Babagianu

Oana Babagianu a trăit o poveste de iubire cu fotbalistul Hristu Chiacu

Despre Oana Babagianu, fiica omului de afaceri din Ialomița, s-a scris și în trecut, atunci când s-a căsătorit pentru prima oară cu fotbalistul Hristu Chiacu, nepotul latifundiarului Gigi Becali. Nunta a avut loc în anul 2011, ia petrecerea a fost una de neuitat, desfășurându-se în 3 zile.

Cine este bruneta care ,,atarna” dupa ministrul Digitalizarii, in vizita de la Constanta

Aceasta a început la Urziceni, cu nunta miresei, apoi, nunta mirelui, la Palatul Știrbey, iar ultima seară a fost nunta prospeților însurăței, care a avut loc tot la Urziceni, De la petrecerea de la Palatul Ştirbey, la care au fost aproximativ 500 de invitaţi, nu au lipsit oameni importanți din fotbal. Programul artistic a fost asigurat de Andra, Elena Gheorghe, trupa Machedonia, dar şi de Gigi Becali, care a cântat și a dansat pe muzică machedonească, şi de Ana Maria Prodan, aceasta din urmă ieşind în evidenţă prin eleganţă, dar şi prin talentul său de dansatoare pe ritmuri populare.

Cine este bruneta care ,,atarna” dupa ministrul Digitalizarii, in vizita de la ConstantaHristu Chiacu

Din nefericire, se pare ca la doar trei ani de la nunta fabuloasa, Oana si Hristu ar fi decis să își încheie căsnicia. Motivul: ea stătea mai mult la Londra, acolo unde își perfecționa studiile, iar el a rămas în țară unde activa ca fotbalist la echipa Săgeata Năvodari.

"Eu și Oana am decis să nu vorbim despre acest subiect. Viata noastră privată ne privește și nu este cazul sa dăm mai multe detalii.”, spunea nepotul lui Becali, în trecut.

Cine este bruneta care ,,atarna” dupa ministrul Digitalizarii, in vizita de la ConstantaAna Maria Prodan, Laurențiu Reghecampf și Oana Babagianu

Ana Maria Prodan și Laurențiu Reghecampf, nașii de botez ai copiilor

Se pare Oana a reușit să treacă peste despărțirea de nepotul lui Becali și și-a refăcut viața cu un prosper om de afaceri cu care are în prezent și 3 copii. În 2015, Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf au botezat-o pe Kira, primul copil al Oanei, la Londra. Impresara a fost foarte elegantă, într-o cămaşă albă din mătase şi o fustă lungă, multicoloră. Reghe a ales o ţinută simplă, un costum negru şi o cămaşă albă, fără cravată. Petrecerea s-a mutat mai apoi la un hotel de cinci stele, The Chelsea Harbour, unde au fost invitaţi 50 de prieteni şi rude.

 

 

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Minister slab ca și angajații lor,dealtfel toate ministerele sunt pline de șmecheri pe bani publici,dezastrutotal în aceasta tara.
1
0
Tot provinciali .. care naiba e subiectul .. site de provincie
1
0
ARTICOL PLATIT Replica nu te lasi de ciubucuri! Scrie ne ce au facut la DP World si la APMC
4
0
de ce nu mai semnati asticolele ??? sa nu vada lume cine r prostul de serviciu ??? si apropos ... probabil ma-ta atarna asa cum spui ...
2
0
Ce nume de babuin are...
3
0
Makidoancele mai pocnitori ca mukancele. Sunt atâtea cazuri de makidoance fugite de acasă și reîntoarse în căminul conjugal. Altele au fugit și nu s-au mai întors. Depravarea a devenit o virtute la makidoance. Educația makidoancelor lipsește cu desăvârșire. Mai ales la talibancele de la Stejaru și Alecsandri.
7
0
Ce orătănii de femei horror!
8
0
Anaf, Ce faci? De unde dracu atata avere? Nu va e clar un caz de furtaciuni? Huoooo hotilor, toti sunteti mana in mana.
12
0
uratii, gangaviti si gusatii au intrat in politica, apoi se cred chiparosi imediat. Pe astia nu i-a alintat vreo duduca decat doar dupa ce au primit cadou cate o fonctie. Priviti ce fomei ii insotesc.., cahh!
8
0
Chiar, cine e blonda? Probabil are aceleasi gene politice!
4
0
doi papagali si doua excroace.
7
0
ca sa ai noroc de serviciu bun cu salarii nesimtite ,nu trebuie sa te nasti destept ci m******n
10
0
De tot rahatul
8
1
Pfff.... Mirelooooo ce te mai vfute grija și invidia. Plm
9
1
m-ar interesa rezultatele discutiei cu DP World si Port Constanta. Puteti da detalii ???
14
0
Multa m. Cu lopata si fara apa pe uscat. Draq de mokanes cumani hotzi, koorve
7
1
Voi sunteti ziar? sau sunteti la undeva la birt in Tomis 3 de folositi astfel de jargoane in cadrul titulului?
12
3
deci feata este ca fost maritata cu cipanezul Chiacu. Atunci si Burduja este cipanez. Alti cipanezi sunt subprefectu de Ialomita Baba-gianu si Rares Bogdan care o protejaza. Iata cum functioneaza retelele de coruptie et-niei cipaneze. Asa se fac sobolanelile care in final fura romanii. Nu mai votati cipanezi ! Astia fu-ra din gena sunt ho-ti.
14
3
Am inteles cine este atarnatoarea. este cumnata unui var de-al doilea, de=al unui vecin de scara de cartier cu unul care a fost coleg de gradinita cu fostul sot al actualei consiliera a unui care nu mai stiu cum il cheama. asta este. acum stiu. ea e
20
2
nu exista guvern in lume fara fete si doamne folosite adica cu mare experienta de viata si nu profesionala . am avut sansa sa activez la un job in japonia unde madame assistent manager i a innebunit pe toti sefii europeni trimisi de o companie de top mondial sa faca nave in valoare de 2 miliarde de dolari . si au pierdut directia pentru un pisi care in zona de distractie costa maxim 20000 yeni japonezi . orice ministru duce in baston o pisi , asa e acum in toata lumea . saracul napoleon .....
14
1
intrebarea este cine e blonda aia din prim plan cu inimioara galbena!!!!!
7
0
asa.. scrie k a avut o relatie si cu o femeie? ebuna treaba..
5
0
...ca seful ei,
15
0
Nici m a c h e d o n i i ăia bătrâni nu mai sunt ce au fost, ba din contră dacă un bătrân are doi băieți și unu este hoț iar celălalt cinstit, fii-su ăla hoț este gione, iar ăla cinstit tivichel, adică cum s-ar zice mai pe r0mânește pentru m a c h e d o n i i bătrâni hoțul este băiat deștept, adică "îl duce capul" pe când ăla cinstit este un fraier.
17
2
Iar despre bijduveni, brânzari, eschibaba, tistimelu,camena....
22
3
Aromancele astea isi baga coada peste tot .
20
4
Doar baftos sa fi.Ciocul de i mic,jocuri și mizeriii strict în familie,parte din tortul ce a fost tara,manevrat mereu și mereu,de ce n as fi bogata now?Țepeș n a fost lipit doar de o epoca, v a reveni,sa ca vai vouă și poate și noua,ca am permis.Prostia se plătește.
8
0
Sa vezi cand înnebunesc salcâmii ( vorba cântecului) :)
14
0
Wifi si Date Mobile la Spitalul de Psihiatrie Palazu Mare. Au innebunit nebunii. Nu le mai dati telefoane. Dati le pastile! Nu le mai dati drumul acasa. Legati i de pat!
12
1
Iete ,asta-i noua (HELLEN) :))) Am medicamente bune, iluminatoare ,vrei?
11
1

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369