REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.6° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
13.6° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Cine este femeia prezentată ca fiind jandarmul rănit. ANUNȚUL făcut de ministrul de interne

Cine este femeia prezentată ca fiind jandarmul rănit. ANUNȚUL făcut de ministrul de interne

Replica API 19 august 2018 | 00:00 198

Carmen Dan, ministrul Afacerilor Interne, susține că în imaginile de la spitalul unde a fost internată femeia jandarm agresată la miting apărea colega acesteia, nu tânăra rănită, conform stiripesurse.ro.

"În realitate, femeia prezentată este colega celei agresate. Traumatism coloană cervicală a fost primul diagnostic. Ulterior, în urma investigării computer tomograf, a fost schimbat diagnosticul. Cum v-ați fi așteptat să iasă Ștefania din spital. Erați fericiți dacă ieșea în scaunul cu rotile?", a spus ministrul de interne.

"În Piață au fost manifestanți pașnici pe care Jandarmeria i-a acoperit cu gaze. Au fost doar 2-3 violenți. Procurorul prezent în Piață a notat că, în jurul orei 16.00, aproximativ 1.000 de persoane se manifestau violent la adresa protestatarilor pașnici, cât și a jandarmilor. Altă manipulare. Cei doi jandarmi lăsați în urmă. Jandarmii făceau parte dintr-o trupă menită să intervină în zona fast food, în urma unui apel la 112. Tânăra a căzut. Colegul ei a încercat să o ajute să se ridice", a mai precizat Carmen Dan.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Prostia nu doare, dar nici n-are leac. Esti bolnav de prostie, dar bine ca nu doare...
1
0
Gata a mai aparut o vedeta , jandarmerita cu coloana rupta si silicoane xxl, pun pariu ca in maxim 2 luni o vedem la Capatos si la Maruta , o faca aia vedeta , curveta scumpa , asistenta TV, in maxim 6 luni o sa fie imolicata intr-un scandal : Jandarmerita siliconata e amanta lui Guta , si gata a uitat lumea de probleme . O sa fie totul bine , ei or sa faca bani in continuare cu sacii iar noi o sa murim pe aceleasi sosele nenorocite si in aceleasi spitale jegoase. Bravo Romania, bravo romani, bravo la toata lumea .Sper sa ne dea UE un sut in cur , sa ne elimine din uniune . Asta meritam.
1
1
Popor de tigani smardoi si cocalari
0
0
Ca o gramada de prosti posteaza pe aici, parca inteleg... Dar ca asemenea prosti sunt si la Replica, mi-e imposibil sa accept. Carmen Dan a spus cu totul altceva si anume ca acea jandarmerita, prezentata la o televiziune mincinoasa ca fiind cea ranita dar care revenise imediat in piata, era O COLEGA A CELEI RANITE... Dar, de unde nu-i, nici D-zeu nu cere...
4
0
Dihorul Venetic Homosexual de la Cotroceni Chiolhannis 6 Case Penale va fi suspendat si apoi DEMIS de Poporul Roman.Dihorii Activisti Neonazisti Hastago-PNL-epre se vor tavali in chinuri cand va disparea de la Cotroceni Dihorul pe invers Chiolhannis.
3
5
Daca unii au pus botul la kktul ala de asa zisa senzationala, scandaloasa stire ca jandarmerita isi pune silicoane in loc sa-si linga ranile, exista degeaba. Ei sunt adevaratii, originali castigatori ai premiului Darwin.
2
0
Nesimtirea astora de la putere este fara limite!Acum vin cu alta poveste,clocita dupa mai bine de o saptamana!Va mai amintiti cand Firea defila langa Simona Halep si spuneau ca lumea o huiduia pe tenismana?N-au pic de rusine!
3
3
Diversiune !!! Scenarii !! Cu asa ceva se ocupa jandarmerita, daaa.... DIVERSIUNE !! Sa le fie rusine ! "Dezbina si stapaneste".....
8
3
Asadar jandarmeria se ocupa cu diversiuni.Cam mare bugetul de stat alocat ptr asa ceva !! Cativa circari costau mai ieftin. Tot cu tarfe si tarani se descurcau si circarii si cu putini bani publici
7
2

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369