REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.3° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Cine este individul găsit cu săbii în Mercedes şi cum s-a produs accidentul

Cine este individul găsit cu săbii în Mercedes şi cum s-a produs accidentul

Replica API 3 mai 2014 | 00:00 847

Poliţiştii dau asigurări că armele erau "artizanale, neascuţite", numai bune de atârnat pe pereţi

Poliţiştii dau asigurări că armele erau "artizanale, neascuţite", numai bune de atârnat pe pereţi

Seara de 1 mai a agitat spiritele pe Şoseaua Mangaliei. Un autoturism marca Mercedes CLK, înmatriculat CT 94 LEO, care rula cu viteză - după cum susţineau martorii, a pierdut controlul direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu un Volkswagen Golf - CT 72 DSG, care a ricoşat în altă maşină. O conductă de gaze a fost fisurată şi au fost stricate gardurile a două imobile. Între timp a fost identificat şoferul vinovat, care este acum cercetat pentru vătămare corporală din culpă.

Un echipaj al Serviciului Rutier Constanţa se afla pe teren şi, în urma apelului prin 112, la orele 21.30, s-a deplasat la faţa locului, unde nu a găsit şoferul vinovat de producerea accidentului. Oamenii legii au căutat în baza de date şi au identificat bărbatul, numai că, la scurt timp, el s-a întors la faţa locului, la sosirea celui de-al doilea echipaj de la Rutieră el fiind deja acolo, menţionând că a plecat să-şi ia telefonul mobil de undeva, dar că a lăsat în locul lui o fată. Tânărul se numeşte Marian Laurenţiu Gulubovschi, de 27 de ani, şi acum este bun de plată, dar şi cercetat pentru vătămare corporală din culpă. Cât despre săbiile găsite în Mercedes, oamenii legii au menţionat că... erau artizanale şi că nu erau ascuţite! Dacă în primă fază s-a spus că evenimentul ar intra în categoria "tamponări", ulterior s-a stabilit că, fiind vorba de două victime rănite uşor, bărbatul este cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă. Mai exact, au stabilit poliţiştii, totul s-a petrecut la orele 21.30, când Marian Laurenţiu Gulubovschi a condus un Mercedes pe Şoseaua Mangaliei, dinspre strada Caraiman către Pandurului, în banda numărul 2 şi, când a vrut să treacă pe banda numărul 1, a intrat în coliziune faţă - spate cu un autoturism marca Volkswagen Golf, condus de Nasurla Sercin, de 42 de ani. În urma impactului, al doilea autoturism a fost proiectat pe trotuar, intrând în coliziune cu o Skoda, pe când Mercedesul s-a oprit într-un gard. Cu răni uşoare s-a ales şoferul din Volkswagen şi copilul acestuia, un minor de 7 ani.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218