REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Cine este NOUL consilier local din partea PSD de la Cogealac

Cine este NOUL consilier local din partea PSD de la Cogealac

Replica API 14 martie 2018 | 00:13 565

Mariana Strugaru a anunțat pe Facebook că începând cu data de 12 martie va ocupa fotoliul de consilier local din partea Partidului Social Democrat în localitetea Cogealac. Ea a notat și faptul că va „asigura cetățenii de toată implicarea” de fiecare dată când vor exista probleme în comună.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
are 150 de kg,,,,,fara pantofi.
1
6
Mai domnule sau doamna,eu am fost la sedinta de consiliu Cogealac din pure curiozitate. Nu sunt angajat al Primarie si nu ma intereseaza ce salarii au acei oameni,dar retineti un aspect,nu acei oameni au bloat bugetu ci circul dumneavoastra.Pe semne ca domnul primar a promis ceva si nu sa tinut de cuvant. Si inca ceva,nu imi amintesc sa il fi vazut pe Sorin Sapte,dar ce este culmea totusi,salariati au bloat bugetul. Nu ii mai ramane domnului Alexa si domnului Cati? Infiinteaza societati intr ,o veselie. Sa va fie rusine dragilor consilieri.
14
5
Ar fi fost marioneta PSD Cogealac daca era de la alt partid,dna Strugaru! Aseara a fost sedinta de indata si Gheorghe Luca cu Sapte Sorin au boicotat bugetul.Dl Palas era acolo si culmea cu fata la ei! Deci si astia doi sunt tot marionetele PSD Cogealac ca l-au ascultat pe dl Palas sa nu voteze! Mai copii,trebuia sa va faceti marirea de salarii normala.Voi ati blocat bugetul cu salariile voastre colosale.Altii mor de foame si voi luati salarii de 35-40 milioane!
10
9
Felicitari! Mult succes! O doamna de nota zece!
7
7
marioneta PSD COGEALAC,a depus juramantul si a votat ce i sa zis,ce zice domnul Palas este lege! Daca domnul Palas ia facut semn sa nu voteze bugetul,doamna consilier sa conformat si nu a votat! Aceasta este doamna Strugaru
11
8
Ce frumoasa este
3
5
Psd-Cati Hristu
7
9
singura ti ai scris comentariul asta,,,
9
12
Merita doamna Mariana,pentru ca s-a implicat foarte mult in activitatea organizatiei PSD Cogealac chiar daca nu a fost sustinuta asa cum ar fi trebuit! Speram ca organizatia sa mearga mai departe si poate cei care o conduc sa se implice mai mult!Nu stim ce ganduri are dl Palas dar speram ca se va implica in continuare chiar daca nu mai este consilier local si poate la alegerile viitoare ne face o surpriza daca va mai candida! Acum, avem si noi asistentii reprezentant in Consiliul Local
16
6

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108