REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.3° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
19.3° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

CINE este NOUL inspector ȘCOLAR general ADJUNCT în Constanța!

CINE este NOUL inspector ȘCOLAR general ADJUNCT în Constanța!

Replica API 17 septembrie 2021 | 23:24 11240

În urmă cu aproximativ trei luni, inspectorul școlar general adjunct Anca Dragomir a fost eliberată din funcție, în locul ei fiind numită Loredana Manolache. Aceasta a fost directorul unei grădinițe din Constanța și putem să spunem că este una dintre cele mai sexi inspectoare din cadrul ISJ Constanța. Surpriza, însă, vine abia acum: Manolache este sora consilierului local PNL, Cristian Omocea.

Loredana Manolache este absolventă a Facultății de psihologie a Universității Ovidius din Constanța, deține un master în Management educațional.

Cristian Omocea și Loredana Manolache

Este formator la Casa Corpului Didactic și membru în Consiliul Consultativ al ISJ Constanţa. Înainte de a fi numită la conducerea ISJ Constanța, Loredana Manolache a fost directorul Grădiniței cu program prelungit nr. 44 Constanța, de pe strada Labirint.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O persoana diabolica care pozeaza in fata buna! O mizerie umana ce calca pe cadavre pentru a-si atinge scopurile!
1
1
Un manager deosebit. Un formator minunat. Tot ce a realizat pana acum a fost pe puterile ei. Dar invidia este mare.
11
1
Am fost anul acesta in sedinta publica sa ocup un post. Am mers cu inima stransa pentru ca in fiecare an, comisia se comporta urat cu noi, tipau, ne jigneau. In acest an a fost altceva. Doamna Inspector Manolache era presedinta comisiei. Aici am cunoscut-o prima data. Si va pot spune ca este un om minunat. Datorita doamnei am un post, m-am titularizat si sunt fericita. S-a purtat foarte frumos cu noi, a avut rabdare si ne-a sustinut. Multumim mult dna Inspector.
8
2
confirm, era si in mod sigur inca este fata vesela, foarte vesela, bou ala de mos a luat-o de buna iar de aproape nu e chiar asa frumoasa
3
10
inca de cand era educatoare in navodari aceasta tanti era pe cai mari si la propiu si la figurat fiind vestita ptr shourile pe bani care la facea ea cu inca o desenata dar ca profesionista da ok era buna dar nu ajuns aici ptr asta ci ptr alte servicii
4
10
O sparta in figuri ,in gura si in alte parti
5
10
Sunteti de tot rasul! Cum se scrie corect cuvantul "s e x i"? - vezi Dex Va luati de un om fara sa il cunoasteti si aveti insinuari nepotrivite, iar voi sunteti niste a n a l f a b e t i!
6
6
Este un lider deosebit! Un profesionist!
11
8
bai va roade tare ca e una frumoasa acolo. oricum nu trebuie altceva ca deciziile se iau mai sus
9
13
Pe timpul lui nea Nicu in functii dastea se numeau profesori de la licee bune care au lucrat cu profesori de top nu o directoare de granita,dar astia de dupa 1990 au distrus tot ce era bun odata.
30
4
Tzubuki sigur pe undeva,ca altfel...se vede vocea si talentul in privire,pt cine observa.
18
8
Felicitari, nu conteaza ca fratele este cine este. Daca este ea competenta foarte bine, omul trebuie judecat dupa cine este el si faptele sale. O zi buna.
16
25
Si ce este sexy la ea?
38
5
"partidul e in toate"
27
4
Felicitari .Omul potrivit la locul potrivit .O persoana deosebita si foarte competenta .
15
29
In prima poza este in sala de clasa?
25
3
Nu stiu cine este Omocea dar doamna din imagine este super manager. Imi aduc aminte ce coada era la gradinita unde a muncit. Oare degeaba?
22
18
Va hipnotizeaza pe toti dna Manolache .
21
8
Vreau la scoala
13
3
E la putere
25
3
frumoasa ,desteapta ! bravos !
16
34

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218