REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
11.9° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Cine este preşedintele interimar al ALDE Constanţa? Vine din Piteşti. “De la anul mă mut cu acte în regulă la Constanţa”

Cine este preşedintele interimar al ALDE Constanţa? Vine din Piteşti. “De la anul mă mut cu acte în regulă la Constanţa”

Replica API 19 decembrie 2018 | 00:00 444

Senatorul ALDE Ion Popa asigură din 29 august 2018 interimatul Partidului Alianţa Liberalilor şi Democraţilor Constanţa. Este din municipiul Piteşti şi a fost senator PNL în perioada 2012-2018, iar din iunie 2018 a devenit senator ALDE, iar la scrut timp, mai precis pe data de 29 august 2018, a preluat conducerea interimară a Organizaţiei Judeţene ALDE Constanţa.

De ce un piteştean la Constanţa? “Când am venit la Constanţa s-a ţinut cont de experienţa pe care o am, de nivelul de reprezentare, de poziţia pe care o am la nivel naţional şi de faptul că era nevoie de cineva ca mine la Filiala Judeţeană Constanţa. Când am venit la Filiala Constanţa nu am luat locul nimănui, nu m-am dus pe locul cuiva. Constanţa nu avea preşedinte ales, Constanţa nu avea parlamentar ALDE. Ţinând cont de lucrurile acestea, pot să spun că eu am venit la Constanţa să pun tot ce am eu de valoare în politică în slujba Filialei Constanţa. Lucru pe care l-am făcut şi-l voi face în continuare”, a afirmat senatorul Ion Popa.

Când vor avea alegeri pentru preşedenţie, dat fiind că senatorul Ion Popa deţine conducerea interimară a partidului, senatorul ALDE Ion Popa a spus: “Când se vor organiza alegeri, se vor face conform statutului, şi va decide conducerea naţională a partidului”.

“Am venit la Constanţa să rămân la Constanţa”

“Tot ce vă spun şi le-am spus şi colegilor este că eu am venit la Constanţa să rămân la Constanţa”, a mai adăugat acesta. “Unuii dintre colegii mei au uitat, şi nu numai ei, că eu când am plecat de la PNL m-am înscris în ALDE Constanţa”, a mai spus Ion Popa. Senatorul a mărturisit că de la anul se mută cu acte în regulă la Constanţa. “Înainte eram la Bucureşti luni, marţi, miercuri şi joi acasă, la Piteşti. Acum, luni, marţi, miercuri sunt la Bucureşti şi de joi la Constanţa sau chiar de miercuri, depinde de cum terminăm şedinţele în Parlament. O să stau la Constanţa şi la Bucureşti, la Piteşti o să merg când o să am şi eu timp”, a menţionat senatorul ALDE, Ion Popa. Senatorul îşi doreşte o Filială Judeţeană ALDE Constanţa puternică. De altfel, preşedintele ALDE Constanţa a mărturisit că sunt puţine localităţile din judeţ fără filiale ALDE la acest moment.

Camelia MATEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ce moaca de securist! bine ca am plecat din pseudopartidul asta
0
0
Succes domnul senator. Sunt sanse mari ca alde sa castige primaria la constanta
0
2
Penibil. Chiar nu mai avem constanteni sa ne reprezinte?Exact ca si Turcescu si altii. Constantenii nu mai ogoliu local. Trebuie sa vina diverisi venetici sa ne reprezinte?
2
0
Nu te a luat in gura Mariana Mircea ?
3
3
Succes in continuare!
3
4
Sa-l tuf in gura!
3
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218