REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
10.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

CINE ESTE TÂNĂRUL CARE I-A ARĂTAT SEMNE OBSCENE UNUI POLIŢIST, ÎN TRAFIC!

CINE ESTE TÂNĂRUL CARE I-A ARĂTAT SEMNE OBSCENE UNUI POLIŢIST, ÎN TRAFIC!

Replica API 14 noiembrie 2017 | 00:14 2350

sursa: Facebook

Situaţie inedită în traficul constănţean! Un tânăr teribilist, aflat pe locul din dreapta într-un autoturism marca Audi, a găsit de cuviinţă să îi arate semne obscene unui poliţist care se afla în maşina de examen pentru obţinerea permisului. Ce a urmat? Ceva la care nu se aştepta tânărul din Audi – DETALII AICI!

La faţa locului, poliţistul de pe maşina de examen auto a solicitat şi prezenţa unui echipaj de Poliţie.

Tânărul în cauză, pasager pe locul din dreapta al unui autoturism care circula pe strada Soveja din Constanța, în vârstă de 22 de ani, a fost identificat și sancționat contravențional cu suma de 500 de lei conform Legii 61/1991 actualizata deoarece a făcut semne obscene unui polițist aflat în timpul unui examen auto.

Teribilistul amendat se numeşte Doru Baciu şi este din Peştera. Conform surselor noastre, ar fi fotbalist la echipa din localitate!

Contactat de Replica, Doru Baciu a precizat că nu va contesta amenda, dar că nu i se pare normal că instructorul a decis să pornească în urmărirea sa.

Pe de altă parte, se pare, conform unor surse, că tânărul ar fi încercat de 3 ori să obţină permisul auto, dar nu a trecut examenul, de unde şi supărarea sa pe oamenii legii. Tânărul neagă acest aspect.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ha dorle AI last echipa nu to so tum cont Dr ceva
0
1
Nu am marunt sa o platesc pe asta. Astept amenda in euro
0
2
ma uit la voi comentati si cataogati omul,nu mai fiti bai oameni buni asa rai. Eu pe Doru il cunosc personal este prietenul meu,probabil a fost o greseala,dar voi tot sa vorbiti aiurea sa luati omul peste picior. Gaborul asta e un sclav!
1
2
Acum cateva ore erau cel putin douazeci de comentarii negative despre acest politist. Au fost sterse de catre voi, cei de la ziar. Restul mizeriilor le-ati lasat. Unde va este profesionalismul? Puneti un tanar la zid pentru o fapta pe care o regreta si pentru care a platit conform legii. Asteptam o ancheta interna sa plateasca si omul legii pentru comportamentul despre care cititorii fac vorbire.
3
2
Tanarul este intradevar brunet, insa nu are, nicidecum, gene de rrom, il cunosc ca fiind un baiat respectuos, cu bun simt! Uneori ne facem rau singuri!! Sunt sigur ca Regreta gestul sau
1
1
Sa fie constient ca nu o sa mai fie admis la examenul auto pentru smecheria lui
2
0
Rusine Doru ne.ai facut satul de ras .
4
0
Offf eu sunt presedintele de la Clubul Sportiv Pestera...baiatul asta este preferatul meu in pat..imi place sa ma iubesc cu el si sa neo tragem..cand sunt cu el in pat ma simt ca si cum as fi cu un negru..practic il iubesc..decat sa ii arate muie la politai mai bine imi dadea mie
2
7
Un prost un retardat
3
1
De si nu prea ll iubim pe examinator dar in cazul de fata este dedicata si merita respect
3
0
Iti meriti soarta prietene rr0m sincer ti ai facut de ras familia iar despre tine ce pot spune....fara cuvinte esti slab mintal prietene pardon rrom ule
7
0
Lasati ca mai face de 4 ori scoala ca la facultate 4 ani si tot nu va lua permisul... Oricum va merge fara permis sau isi face de Turcia ca tot e colorat
7
0
Moarte tiganilor !
9
4
Cat de bou sa fii? Esti un tip josnic,fara educatie, faci de ras echipa de fotbal si pe parintii tai. Domnule primar, dati-l afara din echipa!
15
1
de acolo iti ciordesti tricourile, garoiule ?
6
2
Ba analfabetule, nu mai scrie in numele meu , cap de pula !
2
2
Ce cacat ma injurati toti. Sa va dau mu e si voua . Toti sunteti tari in gura pe net dar fatanfata praff. Oricum o sa le arat mue la gabori on continuare si voi astia smekeri .. va astept la pull&bear in maritimo sa vad ce stiti. Mueee
0
11
Am ramas surprins sa citesc ca nu e peste ci fotbalist . Am observat ca e la moda sa vi de la tara rupt de foame si sa devii peste. Desigur ca pe parcursul ascensiunii tale spre cariera de interlop ,trebuie sa te angajezi la o firma de securitate ca sa treci testul de prostie .
12
1
doru baciu pe facebook
6
1
Bagami-as p ula in tine de cioara, sper sa dam unu de altu in trafic sa mi arati vreun semn obscen sa iti sparg dintii aia de castor pisamas pe tine de sclav obosit
19
0
Imagine reprezentativa a orasului nostru plin de tigani, cipani, lichele, pitipoance infecte si asistati.sociali. Aia buni au.plecat.
17
1
un tarus frustrat!
9
0
Cioara fututi morti matii
8
1
Cioara cioara cioara,prea mukte ciori prea putini vanatori...
15
0
adica un tigan borat din pestera.
18
0
E baiat si el jeg infect daca eram eu te si bateam panarama ce esti
14
0
Ce altceva poatse face un tanar din Pestera..
14
0
Bine i-a facut!
13
1
Cei care cunosc garoiul pot certifica ca acesta este de o prostie cum rar iti este dat sa intalnesti, fiind probabil a prima generatie purtatoare de incaltari. Cretinismu dovedit nu justifica insa fapta, din fericire.
14
0
Democratie ati vrut ? Culegem acum ceva inteles gresit...!
11
1
Taranu la oras!
21
0
inca o dovada ca orasul e plin de tarani ramasi aici dupa verile de muncit la negru
25
0
Meltean din Pestera mare fotbalist
28
1
de ce ii blurati imaginea? e cumva minor?
17
1
Asta are fata de retard el vrea permis si la cat de retard este politia nu i-a dat oermis si cand la vazut pe politai i a aratat degetu si bine ia facut politia numa retarzi sunt in oras
33
0
O scursura frustrata. Un jegos. Ganditi-va ce ar putea sa faca un imbecil ca asta in trafic daca el a facut asta unui politist...daca va ajunge sa conduca legal. Speram ca nu. A dovedit cat poate fi de GIBON. Bravoooo politistilor! Prea mica amenda.
42
1
doru baciu este un jeg de om , o scursura a societatii
38
1
A fost un politist si a luat masuri dar, cati altfel de nesimtiti sunt in trafic iar noi cetatenii de rand trebuie sa-i suportam. Este prea mica amenda!
38
0
Futuva-n gat de infractori,daca esti tamaie si nu te duce capu nu e vina nimanui lepra de om,meritai sa te ia la post si sa te umfle.
37
1
O sa ia....doar la ..uie!!!!
21
1
haha. Nu mai ia in viata lui carnetul. L-au bagat pe "blacklist".
41
2
De 3 ori a incercat , acum cu siguranta nu il va mai lua
39
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218