REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Cine mai investește în orașul Techirghiol - lista prezentată de primar

Cine mai investește în orașul Techirghiol - lista prezentată de primar

Replica API 6 martie 2018 | 00:33 587

Iulian Constantin Soceanu, primarul localității Techirghiol, a prezentat, printr-o postare pe Facebook, cine sunt investitorii care vor aduce un plus localității pe care o conduce. De altfel, el precizează că investițiile imobiliare în unități de cazare, infrastructură, utilități nu vor face decât să aducă sute de locuri de muncă, dar și un capital de imagine pentru dezvoltarea stațiunii.

„Investițiile de orice fel în orașul Techirghiol vor reprezenta o prioritate. La nivelul Primăriei orașului Techirghiol s-au depus mai multe proiecte privind investițiile în partea de infrastructură, străzi, alimentare cu apă, alimentare cu gaze etc. În același timp, am făcut nenumărate eforturi pentru a atrage spre Techirghiol un număr cât mai mare de investitori privați. Implicarea autorității locale în rezolvarea problemelor de infrastructură a dat tot mai multă încredere celor care cred că pot dezvolta o afacere în stațiunea noastră. Vreau să vă aduc la cunoștință faptul că anul trecut au fost eliberate 14 certificate de urbanism și autorizații de construire pentru noi facilități de cazare: CONNECT 4WEB, EMERALD DESIGN SRL, CAB STOM LADENT SRL, KARINA SEA SRL, OCEANIC AUTO, MIRACRIS SRL, DINCA GHEORGHE, PANCOELAN&COMP, PRODAL HOLDING SRL, SOLID HOUSE, ALEXE COSMIN, ANIRVA MANAGER, PALODA SA, INNOVATIVE DERM SRL. Astfel, în urma finalizării celor 14 investiții vom avea la nivelul orașului peste 400 de noi locuri de cazare care vor genera cel puțin 150 de locuri de muncă. În cele două fotografii sunt prezentate două dintre proiectele de investiții. Toate aceste lucruri nu vor face decât să ridice și mai mult nivelul Stațiunii Balneare Techirghiol, iar parteneriatul dintre autoritatea locală și mediul privat să mențină deschisă posibilitatea atregerii și altor investitori”, a scris primarul.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
eu vreau sa cumpar teatrul de vara cu pub cu tot si pe iulica il dau in somaj
2
0
Iulica, Ai uitat sa o pui pe lista pe soacra-ta ca si ea investeste in Techirghiol
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218